19 ene 2015

MITJÀ MARATÓ DE TERRASSA2015 : LA CONFIRMACIÓ D'IVÁN MARTÍ


Hola: 


A tot arreu trobem curses emblemàtiques, bé siga per la seva història, pels temps assolits, tal vegada per la nombrosa participació, per la duresa del recorregut o, símplement, pel tractament donat als corredors. En aquest cas, la Mitja Marató de Terrassa és una d'aquestes curses sense cap mena de dubte. Quan et poses les sabatilles i comences l'escalfament et dones compter d'on estàs i de la importància de la cursa. 

Amb ganes de rependre l'activitat competitiva, Iván, Anna i "Daniela" es va desplaçar fins a Terrassa, disposats a passar una gèlida, però ambientada vetllada atlètica. 

La cursa, amb un perfil exigent, sol·licitava dels corredors una planificació estratègica prèvia i d'un constant ajust tàctic tal i com s'anven apropant els quilòmetres claus. 

Amb les idees molt clares sobre com havia de ser la tàctica de la cursa, Iván volia confirmar les bones sensacions trobades als darrers entenaments i explotar el seu potencial actual en un perfil exigent, com el que se li proposava en la Mitja de Terrassa. 

Tal i com s'endinsava en la cursa s'anaven confirmant les sensacions prèvies i el ritme estava dins del que s'havia pensat, en clara progressió ascendent.   
Proposant un ritme elevat d'eixida, es tractava d'obtenir una velocitat mitjana constant durant tota el recorregut que permetera guardar forces per afrontar amb garanties les costes que hi havia tant a la meitat del circuit, com al final de la cursa. 

Finalment, Iván acabà amb una extraordinària marca de 1h20'30'' lo que, baix el meu punt de vista, el consolida com un excel·lent corredor de mitja marató. 
Ara, si tot va com s'espera, és moment de pensar seriament en afrontar la participació en la propera edició de la Marató de Barcelona. 

Mentrestant, seguirem treballant per arribar amb les millors condicions possibles a la cita amb la marató. 
Vos deixe amb algunes imatges, gentilesa d'Anna, que ens il·lustren la participació d'Iván Martí en la mitja. 




Iván preparat per córrer. 


Iván en plena cursa. 





WEB OFICIAL DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario