29 dic 2011

SAN SILVESTRE d'ALTEA 2011

Hola a tots:
Si el dia 23 era la San Silvestre La Nucía, el 26 va se el dia triat per la localitat costanera d'Altea per a dur a terme la cursa que tanca l'any atlètic.
En aquesta ocasió no vaig córrer, però si que ho van fer uns quants atletes de La Nucía, entre ells: José, Raul i Fran (aquest últim és un híbrid alteano-nuciero, ja ja que va córrer disfressat amb Luis García Plaza, entrenador del Getafe).
Sobre un circuit bó tots tres van fer una gran cursa, en especial José que, en plena fase de preparació dels 10Km de València, va córrer molt ràpid (sobre 3'30'' el mil) .



Esperant que tot açò es confirme en València el proper dia 8 de gener, vos deixe la classificació de la cursa.
Ens veiem!
PD: vull fer una menció especial al gran Jordi LLorca (el tanque de Finestrat!) que està com un  bou i que va fer una cursa molt ràpida, m'alegre molt, ànim ets un HAMMER 4x4!

2 comentarios:

  1. Ahir la meua llebre em va machacar a base de be. Pujades i baixades, a tuti plen per El Vedat... les mes dures, tipo Angliru, en total 7,5 Kms. Finalment al acabar, molesties en Aquiles, tibials i xenoll. Hui estic nomes amb algo d'agulletes, per lo demes, be. En fi, poc a poc.

    ResponderEliminar
  2. Hola Víctor:
    Ves amb compter amb l'asfalt i les pujades-baixades que són molt agressives per a les articulacions.
    Alterna superficies blanetes i planes amb dures de tant en tant i fes exercicis de força per als genolls (vasto interno fonamentalment)
    Estem en contacte i el compter enrere de la Volta a Peu de València ja ha començat!!

    ResponderEliminar