20 ene 2014

IVÁN MARTI PARTICIPA EN LA CURSA DE SAN ANTONI


Hola a tots: 


El diumenge 19 de gener es portà a terme una nova edició de la Cursa del Barri de San Antoni, en ple cor de la ciutat de Barcelona. 

Amb un recorregut totalment urbà i prou pla, la cursa es desenvolupà sota la pluja amb una extraodinària participació de 4000 mil runners. 

Tot i que el dia no va ajudar gaire, Iván afrontà la cursa com a part de la seva preparació cap al Marató de Rotterdam, sense massa preocupació pel temps final i sí per fer un bon entrenament de potència aeròbica màxima. 




Eixint a un ritme intens, però amb marge d'augmentar-lo tal i com avançava la cursa, les sensacions eren bones i finalment es van plasmar en els temps de pas parcials. El pas dels dos cinc mils van estar quasi calcats, tot i que en la segona part de la cursa hi havia una costera entre el quilòmetre set i el huit (i molts minuts més de fatiga acumulats). 

Al final Iván va fer un extraordinari registre de 35'22'', fent millor marca pesonal i assolint la posició 71 de la general. 

El millor no és el temps, sinò que encara està en una fase d'acumulació d'entrenaments, la qual cosa ens indica que pot rebaixar les seves marques quan avance la temporada si no tenim cap contingència. 

A partir d'ara entrem en plena fase de preparació específica per a Rotterdam.
I com deia aquell "que la fuerza te acompañe" 






Ivàn en ple esforç, l'aigua no va ser impediment per fer una cursa brillant

                           
Imatges de la sortida de la cursa. 

                                           
                                  Iván i Anna, era moment de recuperar-se...


Des d'ací et done l'enhorabona, te transmet la meva satisfacció i espero que tot vaja segons el previst i arribem a bon port en abril. 

En aviat tindem noticies teves pel blog. 

Ànim! 
CLASSIFICACIÓ CURSA SAN ANTONI

No hay comentarios:

Publicar un comentario