11 mar 2013

JOSÉ LUIS ZAMORA: UN RUNNER INCANSABLE

Hola a tots: 
Amb aquesta entrada vull rendir un petit (però sincer) homenatge a un runner dels de veritat, dels de tota la vida, d'aquells que quan parlen, al temps que els brillen els ulls, donen lliçons que difícilment es poden aprendre en cap lloc. 

Enguany he tingut l'oportunitat de conéixer a José Luis Zamora Alarcón. Diguem que va ser un "encontronazo" la nostra primera conversa, però el temps ens ha unit cada dia més. Són uns minuts abans i després de deixar al meu fill a l'escola, però un somriure, una pitadeta amb el cotxe, un comentari sobre l'oratge, unes preguntes sobre l'entrenament, un recordatori dels rodatges o les sèries amb els dies de pluja o de vent, etc, són prou motiu per parlar de la nostra passió: córrer.  
José Luis ha sigut un runner valent, decidit i amb molta, molta qualitat, té en el seu poder rècords autonòmics, campionats d'Espanya, participacions en campionats del món i marques que molts voldrien arrimar-se una miqueta. 

Tot el que jo puga escriure ací és poc amb el que les seues cames podrien dir-nos si parlaren. 
Ara que ja no pot córrer com sempre ha fet, crec que és el moment de donar a conéixer a un runner brillant i patidor com ell a soles... per això vos deixe algunes fotografies emblemàtiques de la seva vida esportiva i un breu resum del seu palmarés. 
Des d'ací enviar-te un fort abraç i transmitir-te la meva admiració. 
Espero que t'agrade.



José Luis abans de competir. 



Podium en el Cto. del Món de Buffalo (1989) 



Portador de la Flama Olímpica en Barcelona 1992


José Luis en acció en un 300 obstacles 


 José Luis amb Martín Fiz 


José Luis amb la seva filla Mª Amparo i el gran Fermín Cacho 


Marca de marató de José Luis en València 1991

Per acomiadar-me, ací vos deixe una breu descripció de la seva vida esportiva. 

3 comentarios:

  1. Hola Jose Luis fue mi profesor de gimnasia ,amigo y entrenador durante muchos años . Que es de su vida,me gustaria saber como le va.Gracias.MI correo es tnt69129@hotmail.com y mi nombre vicente vera.Espero tu respuesta.

    ResponderEliminar
  2. Mestre , amic, adelantat al seu temps, unic en generossitat i capacitat de treball, referent de moltes generacions de esportistets desde xiquets i per mon pare, Jesus Fayos Bataller un dels grans!!!.
    Et vull-gem Familia Fayos-Jover.

    ResponderEliminar
  3. El que me hizo amar el atletismo. Con él comenzó todo

    ResponderEliminar