9 may 2011

VOLTA A PEU PEGO 2011

Hola a tots:
Aquest dissabte al vespre, dins del circuit de La Marina,  vora mil corredors es donàvem cita a Pego per a córrer 10 Qm. Éssent el poble del meu amic i company Ramón Miralles i amb un "speaker" de luxe: el gran Carles Siscar! no em podia perdre un esdeveniment d'aquesta envergadura!!
La pluja havia d'aturar-se d'un moment a un altre i deixar el protagonisme als corredors populars, com així va ser. Després de l'escalfament, el sol va donar pas a una vesprada plàcida i vam poder gaudir d'una cursa una miqueta més dura pels tolls que s'havien format pels recorregut.  
No estic fent cap entrenament específic però animat pel meu gran amic José Benavente, em vaig apuntar i cap allà vam anar Toni, José i jo mateix.
Al final tots vam tornar contents, cadascú amb les seves possibilitats, però contents per haver passat una vesprada entre amics i haver sigut un dia de retrobaments amb gent que feia molt de temps que no veia.
Espero seguir participant en aquestes curses i veure-vos a tots per allí.
Ens veiem pel Circuit.
PD: Vull felicitar amb meu alumne Pere Miguel (de 4rt d'ESO) per la seva 4ª posició, però més enllà del lloc on quede, per la constància i il·lusió que mostra amb l'atletisme, ànim Pere a seguir treballant.
En el blog de calygat teniu tota la informació de la cursa
Julio entrant a meta:

El gran Carles en acció:
 Julio en el Qm 5:
 José entrant a meta:

2 comentarios:

  1. Gràcies per vindrer a Pego a correr va ser tot un plaer voret i poder dir que eres amic i de Vinaròs un poble que tinc molts bons amic, companys de l'atletisme.
    Enhorabona per la marca i sense entrenar jajjaa.
    CARLOS de Pego.

    ResponderEliminar
  2. Eii, profe vas com un fletxa!!! Gracies! Estic animat estic, pero hi ha que seguir treballant per quedar millor! ajja

    ResponderEliminar