14 sept 2014

IVÁN MARTÍ INAUGURA LA TEMPORADA 2015 en la XIX CURSA ATLÈTICA de POBLENOU


Hola a tots: 

La temporada ja ha començat per al grup d'entrenaments. 
Tots estan ja posats en feina i, encara que a poc a poc, tots anem treballant per encarar els nostres objectius a mig plaç. 

Des de Barcelona, Iván, amb la seva inseparable companya Anna, ha encetat la temporada atlètica participant en la XIX Edició de la Cursa Atlètica Festa Major Poblenou: memorial José Lázaro. 

Sobre una distància de 10q, Iván ha provat quin era el seu estat de forma després d'un més d'entrenaments una miqueta més sistemàtics. 

Tot i les elevades temperatures que hores d'ara tenim per tota la costa Mediterrània, el resultat de la cursa ha estat altament satisfactori, tant pel cronòmetre, el qual s'ha aturat en 36' 19'', com per les sensacions de la cursa, a la llum de la naturalesa de les càrregues desenvolupades aquestes setmanes (més aviat de tipus general i d'acondicionament de l'organisme). 

Al final, sisena posició de la categoria i tretzena a la general de la cursa, que està realment bé: una màquina Iván (grandeeeee) 

Ara a seguir treballant per afrontar la participació de la Marató de València en les millors condicions possibles: entreno a entreno... 

Cal donar l'enhorabona a Iván per la cursa efectuada i a Ana pel reportatge fotogràfic (que seria del bloc sense tú...) 

Espero que abans de València ens vejam per Alacant en octubre... però açò serà una altra batalla del nostre grup que ja contarem quan arribe. 

Vos deixe algunes fotos de la cursa. 



Iván preparat per eixir... 



Iván durant la cursa. 



Arribada a meta: treball realitzat satistactòriament. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario