3 ene 2014

JUAN i MIGUEL MARTÍNEZ MUNUERA: EL PREMI A LA CONSTÀNCIA

Hola a tots:


Aquesta entrada és un petit homenatge a uns grans atletes: Juan i Miguel Martínez Munuera. 


Juan, àrbitre vocacional des de fa vint anys, és, des d'enguay, àrbitre de la Liga BBVA i compartirà categoria amb el seu germà Miguel, qui ja porta vàries temporades d'assistent a la 1ª divisió del futbol professional.  


Han passat ja vàries temporades des que vam començar els nostres entrenaments junts, aleshores Juan estava en 2ª divisió B i Miguel ascendia a primera divisió. 

Des d'aquell moment sempre he tingut clar que aquest dia arribaria i que tots dos estarien al més alt de l'arbitratge esportiu. 

Moltes hores hem passat junts: a la muntanya, a la pista, al gimnàs, al telèfon, al correu... 

Alguna lesió inoportuna ens va posar a prova, ens han canviat l'estructura de les proves físiques, ens han posat més proves per temporada, ens han posat partits abans i després de les proves, partits sense avisar, partits difícils, amistosos, internacionals, concentracions nacionals i internacionals, i tantes i tantes coses que no cabrien en aquestes línees! 

El que és important és que cap contingència, inclosa el gran Marc, (que ja és dir) ha pogut amb la nostra perseverància i capacitat de sacrifici i hem eixit victoriosos sempre en cada "batalla" ( i algunes han estat èpiques...) 




Julio, Juan, Miguel i Marc entrenant




Per això vull animar-vos a seguir amb la línea de treball que esteu desplegant i que romana intacta la il·lusió i la motivació en cada entrenament (per dur que siga!) que jo ja parlaré amb el vostre preparador físic per arreglar-ho! 

Des d'ací vos desitge el millor i espero estar al vostre costat. 
Una forta abraçada. 


Juan i Julio en la Gala Local Final de Temporada. 












No hay comentarios:

Publicar un comentario