26 dic 2014

VOLTA A PEU DE NADAL VINARÒS, 2104

Hola a tots: 

El nadal és un moment de retrobaments familiars i amb els amics de tota la vida que fa possible ajuntar-nos al voltant d'una taula, però també, ens dona la possibilitat de participar en les típiques curses nadalenques. 

A Vinaròs, com és tradició des de fa més de vint anys, la cursa nadalenca es fa el dia vint-i-quatre, exactament, amb les campanades de les dèneu hores. 

Així, mentres s'arreglen els últims detalls per al sopar o per que el Pare Noel puga accedir a les vivendes i deixar regals per a tots, uns quants corredors acomiaden l'any participant en la Volta a Peu. 

La de Vinaròs no és una cursa molt massificada, però si que està agafant, des de fa uns anys, un elevant component lúdic, familiar i, com no, nadalenc. Cada vegada són més els participants que ho fan amb una disfressa i/o amb una mascota. Probablement tant la distància, 2,2 qm aprox, com el perfil de la Volta a Peu, fa que siga fàcil trobar aquest ambient festiu. 

Enguany, Miriam Barrachina, el meu amic Ramón i la seva filla Marta, van participar, com també és tradició per a ells.  

Baix el meu punt de vista, el resultat de la cursa no té cap importància i sí que vull reflexar eixe ambient festiu i de germanor que es respira amb algunes fotos de la cursa, gentilesa de Maribel Meseguer, i d'un vídeo de la sortida, gentilesa de Josep Lluis Segura Monterde, gràcies als dos per col·laborar, però l'any proper vos vull veure amb les sabatilles posades i participant!! 


Miriam i Ramón, cursa finalitzada. Al 2015 més...

El C. E. Vinaròs preparats per la cursa! Bon Nadal a tots! 





Vídeo de la sortida de la Volta a Peu 2014: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario