16 sept 2014

JAVIER MESEGUER PARTICIPA AL 10K CIUTAT DE SANT CARLES


Hola: 

El diumenge 14 de setembre, com es tradició, els "fondistes rapitencs" van organitzar una nova edició dels 10k a Sant Carles de la Ràpita. Com sol ser habitual, un nombrós grup de runners de Vinaròs hi van participar. 

En una cursa de perfil molt dur, poden més les ganes de passar una bona estona fent esport, que les de fer marca en aquells corredors que es desplacen fins a Sant Carles. 

En aquesta ocasió,va ser el nostre amic Javi qui va participar en la seva primera cursa de la temporada 2014-2015, ja que al 10k de Vinaròs, encara no havia començat a entrenar. 

Després de molts mesos amb moltes dificultats per poder tenir una continuïtat que le permitira afrontar la preparació de cap cursa, Javi ha tornat!! i aquesta vegada torna per quedar-se! 
Per a mi és una gran alegria escriure en el bloc sobre les participacions de Javi a les diferents curses i distàncies, portem molts anys correns junts i més de trenta-cinc d'amistat, per tant, unes línees ací no poden expressar la satisfacció de veure't de nou "campant" per l'asfalt. 

El que menys importava era la marca, calia tornar, tenir de nou eixes sensacions de corredor de fons i d'arribar a meta amb la feina feta:cursa acabada. 

Des del "team" tots et donen la força per seguir treballant aquest hivern i escriure la teva participació a una marató a la primavera... 

Mentres tant, contarem les teves camallades... 
Benvingut amic!!.



"Fali" i Javi entrant a meta (sobren les paraules) 


 Atletes del Club Esportiu Vinaròs que es van desplaçar fins a Sant Carles. 


Aprofite l'ocasió per saludar al meu amic Carles Siscar, el "rapitent de la ribera", que és el màxim exponent dels liantes per a les curses, ja ja i per felicitar a tots els corredors del C.E. Vinaròs que van córrer, en especial a Ramón (ànim que això ja pinta millor i podràs amb les lesions) i a Maribel pel reportatge fotogràfic, sense el qual no s'hagués pogut realitzar aquesta crònica. 

Més informació de la cursa: classificacions, etc ací: FONDISTES RAPITENCS

No hay comentarios:

Publicar un comentario