17 jun 2015

CRISTINA GÓMEZ y RAÚL BENAVENTE en el 5K de LA NUCÍA

Hola a tots: 


Com cada mes de juny, La Nucía acull una nova edició dels 5 i 10K vila de La Nucía. 
Enguany, amb una nutrida participació de corredors de totes les edats, podem destacar que el dia va acompayar als esforços que José A. Benavente havia fet perque tot estiguera perfecte. Des d'ací donar l'enhorabona a José per la seva meticulosa atenció amb tots els detalls que envolten a la cursa, corredors inclosos. 

Anant a la cursa, sobre una participació de més de tres-cents corredors, a les 19:30 es donava l'eixida, des de la Ciutat Esportiva Camilo Cano, a les dues distàncies de manera simultània.  

Amb un traçat urbà que tenia desnivells "marca de la casa", com es pot veure a la imatge del pefil global del circuit, el recorregut es composava d'una volta de 5Q, que cada corredor completaria una o dues vegades, segons la prova triada. 




En el cas de Cristina i Raúl, van ser els 5 quilòmtres la prova que vam consensuar que farien, atenent a motius esportius i personals individuals. 

Cristina, que feia temps que no participava en cap cursa, podem afirmar que va córrer molt bé, donat la duresa del traçat i que es troba estudiant per a les "opos"al cos de professors d'ensenyament secundari de final de mes (sort!!!) 
Al final, amb una carrera regulada, tot i que l'eixida va ser una mica per sobre del ritme que tenia previst, va acabar en 3ª posició de la seva categoria, la 52 de la general total, homes i dones, amb un temps oficial de 22'58'', que suposa una mitjana de 4'35'' el quilòmetre aproximadament. (grande "Cristinica")

Veurem com es donen els esdeveniments de cara la futura paricipació a final de mes als 10k de Santa Pola.. 

M'alegra molt tenir-te per ací de nou Cris... ànim i a por ellos!! 



L'altre membre del grup que va participar va ser Raúl Benavente. Raúl, que segueix amb la preparació del final de temporada i l'assalt als 35' en els 10k, va córrer segons les previsions i el circuit al que s'enfrontava. Regulant-se, després d'una eixida una mica viva (veure el video posterior), Raúl va acabar el 4rt classificat de la seva categoria i el 12é de la general, aturant el cronòmetre en 18:04'' (oficial) el que suposa anar a una mitjana de 3'36'' aproximadament. (grande Raúl) 

Des d'ací donar l'enhorabona a tots els parcipants, tots tenen molt de mèrit. També vull animar a que siga creixent el nombre d'aficionats que es calcen unes sabatilles esportives i decidesquen passar una vetllada atlètica acompanyats per familiars i amics: "sabia decisión". 

Ahí va el vídeo oficial de la cursa; més cap a baix, està el meu "d'anar per casa"




Vos deixe amb algunes imatges de la cursa (les que he pogut aconseguir)





 Entrada a meta de Raúl Benavente 



Narha, Quico, Raúl, Eric i Elons. 

Quico entrant a meta.                                Raúl i Narha Benavente. 


Vos deixe amb un video del pas pel primer quilómetre. He de dir que se'm noten molt "els colors" animant al meu amic Raúl Benavente... 



No hay comentarios:

Publicar un comentario