5 jun 2015

RAÚL y JOSÉ BENAVENTE CORREN ELS 10k NOCTURNS DE GANDÍA

Hola a tots.

S'està posant de moda organitzar curses noctures i probablement Gandía haja sigut una de les ciutats pioneres en fer-ho. Això, amb altres aspectes organitzatius, fan que la participació vaja en augment cada edició.

L'ambient que envolta a la cursa es supera cada any i els esforços per trobar el millor traçat possible per fer marca, atrauen tant als que debuten, com als que volen arrancar uns segons al cronómetre.

Com sempre que hi ha una bona cursa, els corredors de La Nucía i Benidorm hi van participar. Entre el grup de "valents" es trovaven els atletes nuciers José i Raúl Benavente.

Sense que les condicions físiques de tots dos estiguen en les màximes prestacions, José estava fent una fase de manteniment, precissament fins a la cursa de Gandía i Raúl, degut a la feina aquestes setmanes, no ha pogut arribar tan recuperat com hagués volgut. No obstant, es van plantar en la línea de sortida amb les ganes de fer la millor cursa que foren capàços.
I no els va anar malamente del tot, ja que tots dos van córrer de forma regular, optimitzant els esforços i mantenint la mateixa mitjana per quilòmetre, pràcticament durant tota la cursa.

Al final, José, amb 35'10'', acabà en la posició cinquanta de la general i va entrar amb Toni Ibáñez, també del Club de La Nucía, amb el qual va anar tota la cursa.
Per la seva banda, Raúl, amb 37' 18'', no va poder fer la marca que pretenia que era baixar de 37'', però es va quedar a les portes. Esperem que a finals de mes de junt, a la veïna població de Santa Pola, puga estar per sota dels 37'

Enhorabona a tots els corredors de La Nucía i Benidorm.
Vos deixe l'única foto que tinc de la prova.