19 jun 2015

IVAN MARTÍ: NOU SUB 35' EN 10K


Hola a tots: 

El grup d'entrenaments que coordino estem d'enhorabona, ja que un altre membre, IVÁN MARTÍ, ha sigut capaç d'aturar el cronòmetre per sota dels 35' en els 10k. 


Als que coneixem a Iván i sabem com està treballant les últimes temporades, no ens ve de nou cap de les marques que, a poc a poc, està "destrossant". 

Aquesta temporada ha estat la de la consagració d'Iván. Primer va ser la marca en mitja marató, seguidament la de la marató i, ara que ja s'apropa el final de la temporada, com tan sols els grans corredors fan, ha millorat consecutivament, el seu registre personal en la exigent distància dels deu quilòmetres. 

Tots aquells que heu corregut en alguna ocasió, sabeu del mèrit i la dificultat que suposa ser capaç de córrer a menys de 3'30'' per quilómetre. És més, la prova està en que, en una cursa com la dels Bombers a Barcelona, amb una enorme tradició i amb una participació que passa dels deu mil corredors, Iván acabà en la posició quarata-un de la general!!! 

Front a aquestes evidències sobren les paraules. 

Pel que em toca, únicament mostrar la meva admiració cap a Iván i donar-te tot el suport que necessites per seguir millorant en el futur. 
Els teus èxits són les nostres alegries. 


Ací teniu algunes imatges de la cursa. 
Ens veiem en aviat. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario