5 dic 2015

IVÁN MARTÍ PARTICIPA EN LA JEAN BOUIN OPEN



Hola a tots:
Darrerament estem d'enhorabona en el bloc, ja que els membres del grup estan parcitipant en curses clàssiques on hi hagen: Behobia fa pocs dies i ara la Jean Bouin, en Barcelona, són les dues curses a les que Iván ha corregut. 

La Jean Bouin és una d'eixes curses que des que era menut la conec de primera mà, ja és un viatge obligat si formes part del Club Esportiu Vinaròs o del Baix Maestrat. Tal volta per això, aquesta crònica té la nostàlgia d'aquelles matinades per agafar el bus i, una vegada acabada la cursa, la tornada i parada en el buffet amb tots els "atletes Camacho" (els que heu estat allí sabeu de què parle...) 

Enguany, en l'edició que feia noranta-dos, ha estat Iván qui ha debutat en la mítica cursa des que forma part del grup i la veritat, ha portat a terme una carrera extraordinària, tant pel que fa als ritmes com pel que fa al plantejament i gestió de les forces. 

Els que han pogut córrer el 10k de la "open", saben com les gasta l'orografia del terreny i com acaba la mateixa.. No és un traçat d'aquells que conviden a eixir molt fort, perque acaba costera amunt i pot tirar pel terra totes les expectatives dipositades en tan tols dos quilòmetres. És per això que la marca d'Ivan assoleix més valor encara. 










Portem ja temps sufucient entrenant junts per a que no em sorprenguen els temps que van eixint en cada cursa. Per això, estar en 35' en un circuit com aquest o haver fet dues mitges maratons en 6 setmanes, en 1h 20', és "normal". El que sí me provoca una gran admiració i fa que me motive més que mai a estar al 100% amb ell, és veure com està entrenant i com està responent a les alteracions dels entrenaments forçades, a les quals ens hem hagut de sobreposar durant aquest últim terç de l'any 2015. 
Des d'ací donar-te tota la meva força i ja saps que estic al teu costat i al de la teva familia. 
Tot passa amic i en breu estarem "a tope" de nou! 

Vos espero per ací amb totes les curses nadalenques. 

Salut! 







No hay comentarios:

Publicar un comentario