7 sept 2015

RAÚL BENAVENTE INICIA LA TEMPORADA en l'ALQUERIA DE LA COMTESSA

Hola a tots: 


Hem acabat la temporada 14-15 i ja estem de ple amb la 15-16!! 

Si fa unes setmanes va ser José qui donava el tret de sortida a la seva temporada, amb la cursa de Set Aigües, ara li toca el torn a Raúl. 

Raúl ha arrancat participant a la VIII edició de la Volta a Peu de l'Alqueria de la Comtessa, una cursa desconeguda per a nosaltres, però que ens deixa bones sensacions.

Ubicada estratègicament a principis de setembre, aquesta volta a peu presenta les seves credencials: una distància  de 8qm, idònia per a corredors de resistència, i un circuit urbà i pla, que incentiva a participar-hi. 

Aquests factors són clau ja que, sobre el paper, permetran portar una velocitat de "creuer" estable i facilitaran poder testar l'estat de forma actual. 

En aquesta línea, Raúl es va pendre la cursa com un entrenament específic per anar perfilant l'estat de forma de cara a futures curses. 

Acompanyat per la familia, podem veure a la foto que amb Nara, la saga dels "BENAVENTE runners" continua molt viva!! (ja,ja) 

Anant al que ha sigut la cursa, Raúl va tenir molt bones sensacions i al final el ritme va ser inferior al que pensavem. 

El temps invertit en recórrer la distància de 7,9 Qm va ser de 29'02'', la qual cosa suposa una mitjana per quilòmetre de 3'42''. 
Donada l'alçada de la temporada en que ens trobem i la naturalesa de l'entrenament que ha estat fent durant l'estiu, és una molt bona referència per a seguir treballant. 

Finalment, el resultat de Raúl va ser: 18é de la general i 5é de la seva categoria: enhorabona màquina! estàs en el camí de fer una gran temporada. 


Aprofite per felicitar-te l'aniversari: FELICIDADES!!! 

Vos deixe amb unes fotos de la cursa. 

Moments previs a l'eixida de la cursa. 


Raúl en algún quilòmetre de la cursa.

 Entrant a meta, feina feta! 



CLASSIFICACIÓ OFICIAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario