30 abr 2014

RAUL BENAVENTE i CRISTINA GÓMEZ PARTICIPEN EN LA XII EDICIÓ DE CARRERA PEDRESTRE DE LA NUCÍA MEMORIAL CARLOS PARDO MANTECÓN


Hola a tots: 

El passat diumenge 26 d'abril es portà a terme la XII edició de la Carrera Pedestre de La Nucía.
L'edició d'enguay era la primera que es dedicava a la memòria del nostre amic runner Carlos Pardo Mantecón, que ens va deixar fa uns mesos com a conseqüència d'una malaltia. Descansa en pau amic!

Tornant a la cursa, cal dir que aquesta transcorreix entre les sendes i camins de la localitat, la qual cosa li dona una bellesa (i duresa) molt especial. 

La sortida es dona des de la plaça de l'Ajuntament i l'arribada la tenim en l'Ermita de San Vicent. Entre mig passem pel centre del poble, per la font de la Favara, pel Molí i acabem per la nostra estimada cantera i les sendes del Captivador, que ens porten fins l'Ermita de Sant Vicent. 

Raúl Benanvente i Cristina Gómez van ser els representants del grup d'entrenaments en la cursa d'enguany. 

Amb un dia espectacular, cadascú va eixir segons els objectius previstos, Raúl a provar-se en una carrera de distància mitjana i dura, mentre que Cris anà a rendir un homenatge al nostre company Carlos. 






















Raúl en diferents trams de la cursa. 



Cris entrant de ple en la senda de "la cantera"







Cris i Buforn emprenent les sendes del Captivador... 




Al final, tant Raúl com Cris van acabar contents, els resultats finals a la classificació van ser: 

     - Cristina Gómez, 3a senior dones amb un temps de 49'55'' 
     - Raúl 3a posició senior homes amb un temps de 35' 43'' 

Enhorabona als dos!


Va ser un dia atlètic rodejat de grans amics i de grans absències, com la de José Benavent (ànima mater en l'organització de la cursa) o la meva pròpia que, per motius personals, no vaig poder participar-hi. 


L'any que ve, si corro, dedicaré la meva cursa a ma tia Consuelo, que va faltar el mateix dia de la cursa, et tirarem a faltar... 

PAGINA WEB i CLASSIFICACIONS

No hay comentarios:

Publicar un comentario