29 nov 2010

MARATÓ DE BENIDORM 2010

Hola.
El diumenge 28 de novembre es donava la sortida a una nova edició de la Marató Internacional de Benidorm.
Amb un dia "normal" de Benidorm i amb un circuit millorat (al meu parer) 400 atletes es donaven cita a les 08:30 per córrer 42, 195 mts.
La meva participació ha estat marcada per la falta de preparació i ho he acusat en l'últim terç de la prova amb nombrosos "calambres" per falta de glucònen muscular. Tot i regular molt el ritme, les sensacions no van ser bones en tota la cursa (a diferència de la setmana passada en la mitja de València on vaig anar molt còmode tota la cursa a les mateixes polsacions).
Al final vaig haver de caminar un troç i vaig acabar en 3h08'
Enhorabona a tots els que van acabar (perque hui estaran com jo: valdats!) i esperem que no es perga aquesta cursa mítica.
Abans "d'anar-me'n" vull felicitar a Rubén Caballero Piernas perquè cada dia em sorpren més, atesora una qualitat que no li veig sostre. Ahir va córrer en uns estratosfèrics 2'37'30'' (marca personal). Espere que en un futur no llunyà baixe de 2h30' ànim i enhorabona.
Ací vos deixe la classificació oficial:

1 comentario:

  1. Muchas gracias Julio!!!
    En cuanto tengas un poco de continuidad estaras tambien ahi arriba!!!
    Un saludo.
    Rubén.

    ResponderEliminar