24 nov 2013

MARATÓ DE NEW YORK: LA MARATÓ PER EXCEL·LÈNCIA

Hola a tots: 

En aquesta entrada vull fer un petit homenatge a una de les mítiques maratons que, com dia el meu amic Javi,  "almenys una vegada en la vida s'ha de fer". 

És molt gran l'esforç que ha de fer un runner popular per poder accedir-hi; estalviar durant mesos i/o anys, buscar mínima que et permeta accés directe, participar en el sorteig anual per trobar dorsal o, com a recurs que no sol fracasar, comprar un paquet en una agència especialitzada i assumir l'elevat cost del paquet complet.       

L'edició d'enguay, era molt especial perque l'any 2012 es va haver de suspendre pels devastadors efectes de l'Huracà Sandy, així com per l'emfàsi en la seguretat degut als atentats de Boston. 

Res no va parar als atletes que entreno jo, IVÁN MARTÍ i JAVIER MESEGUER i, amb la companyia d'ANA, allà que van creuar l'oceà per participar com un corredor popular més. 
Després d'una preparació tranquila, era el moment de buscar el dorsal i notar els nervis pel cos a mesura que s'apropava la cursa, no hi havia "jet-lag" que valguera, ni matinada per anar cap a l'eixida o costes que feren respecte, estaven en la marató que durant anys havien somiat i era el moment de viure-la. 

Javi i Ivàn amb el dorsals, ja quedava poc per córrer la marató. 

El temps va ser el menys important, no hi ha preu a córrer pels carrers i barris mitics de la ciutat que no dorm. Javi i Iván així ho van planificar i van fer "turisme actiu" durant 42, 195 mts que tenia la cursa. 
Amb una camèra penjada, es va inmortalitzar tot el recorregut, des de l'eixida fins la meta (bona feina xics!) 

Al final, tots contents, la ciutat per recuperar aquesta emblemàtica cita atlètica i els corredors per poder gaudir d'una experiència única. 


Una vegada acabada la cursa, era moment de fer turisme durant la setmana... però això ja no toca explicar-ho en aquest bloc... vos deixe unes imatges dels millors moments de la jornada maratoniana. 



Iván i Javi al Central Park amb la bandera del grup d'entrenament. 




Iván i Javi en "Times Square"

                                              Ana, Iván i Javi al Madison veient a Ricki Rubio

Espero algun dia poder penjar jo les fotos de la meva participació, mentre arriba eixe dia, vos deixe un enllaç a la web per si voleu anar fent càlculs...
Ens veiem aviat! 

WEB MARATO N.YORK





No hay comentarios:

Publicar un comentario