5 may 2014

CRIS i RAUL PARTICIPEN en la 3ª SUBIDA A LA CRUZ DE BENIDORM

Hola a tots:

Ens endintrem en la temporada estival de curses populars i cada volta són més els pobles i ciutats que consoliden o creen noves curses. 

En aquesta ocasió Benidorm va portar a terme la 3ª edició de la Subida a la Cruz. Una cursa sobre un recorregut de 10 quilòmetres, marcada per la pujada a la creu. 




La cursa s'inicia des del centre de la ciutat, passa per l'Avinguda del Mediterraneo (on és totalment plana), i als tres quilòmetres de l'inici, comencen els següents 3qm aproximadament que té l'ascenció fins a la creu. Una vegada allí, es dona mitja volta i tot el que s'ha fet d'anada es fa de regrés fins a la meta. 

Tot i la duresa de la pujada, el maravellós paisatge que es gaudeix pujant i l'espectacular temperatura que sempre tenim a Benidorm, fa que es porte millor el patiment. 

Enguany també hem tingut un dia de sol i calor. Cristina Gómez i Raul Benavente han participat en la cursa disposats a posar-se "morenos" ... 

Coneixedors del recorregut i de les males passades que poden donar unes costes mal gestionades al final de la cursa, Cris i Raúl van sortir regulant-se per tractar de fer la tornada cap a la plaça Triangular el més fort possible. 

Al final Raúl va quedar 2n en la seva categoria amb un temps de 41' 26'' i Cristina quarta classificada amb un temps de 51'. 

Enhorabona als dos per l'esforç portat a terme. 
Ens veiem en la propera cursa. 

Vos deixe unes fotos del que va ser la cursa de Cris i de Raúl. 



Cris en plena ascensió...

Cristina i Raúl durant la cursa














No hay comentarios:

Publicar un comentario