24 mar 2015

JOSE BENAVENTE CORRE LA MITJA MARATÓ DE MURCIA

Hola a tots: 


El passat 15 de març Múrcia va acollir una nova edició de la Mitja Marató, la que fa trenta sis, i el meu amic i gran runner del grup, José Antonio Benavente, es va desplaçar fins a la veïna ciutat per participar-hi de nou. 


José, coneixedor de les mancances del seu estat de forma actual, va portar a terme una cursa regulant-se i segons transcorrien els quilòmetres, anar apropant-se a l'hora i díhuit minuts, que era la referència que teniem programada.


Un dels objectius que teniem previst aquesta temporada era baixar la marca personal en la distància de mitja marató però, com ja venim anunciant a les últimes entrades, algunes circumstàncies personals han impedit que poguera entrar de ple en una fase específica i ara tinguera millors resultats.

Tot i aquesta circumstància, cal dir que José està participant amb molt bon rendiment durant tot l'any, tant en les curses de 10K disputades fins ara, com en un parell de mitges maratons, en les quals ha aturat el crono per sota de 1h 18' (que és córrer sobre 3'40''-42'' de mitjana) 

De moment, seguirem participant en les curses de mitjana i curta distància, sempre parlant de fondistes, clar, i en el futur ja veurem com podem orientar la seva preparació de cara a altres distàncies. 

Sé que José té molts seguidors, entre els que jo soc el número 1!!, per això entre tots volem donar-te tot el suport i les forces per a que continues entrenant com ara, que els resultats de "champion's league" vindran tard o d'hora. No tingues cap dubte. 
Des d'ací rep el suport de tots els membres del "team".  
Ànim!!! 

Ací vos deixe una instantània de la cursa i un enllaç a la web on trobareu tots els detalls de les classificacions. 



José en plena cursa de la Mitja de Múrcia

WEB DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario