4 feb 2014

CRISTINA GÓMEZ en el CROSS DEL BARRI DE SAN GABRIEL

Hola a tots:

L'activitat al bloc no para últimament i això és senyal que tots estem en plena forma. En aquesta ocasió va ser Cristina Gómez la que va desplaçar fins a la ciutat d'Alacant, el diumenge 2 de febrer, per participar en el III Cross de San Gabriel.

Amb un dia gelat però sense cap inclemència meteorològica a destacar, Cris va anar a córrer una cursa que pensava que era un poc més urbana. Normal, hi ha l'errada d'anomenar "cross" a qualsevol cursa popular d'asfalt i el terme "cross" s'hauria d'emprar únicament quan es tracte de curses per camp a través, com va ser el cas del Cross de San Gabriel.

Sobre una distància de 7,7qm i amb algún que altre desnivell, la cursa va transcórrer dins del que teniem previst: eixida moderada i, segons el terreny i les polsacions, anar augmentant el ritme i fer un ritme creixent fins al final de la cursa.
Degut a l'orografia el ritme va ser una miqueta superior al previst, però això no lleva que Cris fera una bona cursa i portara a terme un gran esforç.

Al final, amb un temps de 45' 29'', va quedar en la 6a posició de la seva categoria i va acabar amb la sensació d'haver fet un bon (i dur) entrenament.

Ara a pensar en recuperar-te i poc a poc anirem assolint graus més especifics de forma esportiva.

Des d'ací t'envie molt d'ànim per seguir entrenant.
Un "besito"

Cris en el moment de l'escalfament previ a la cursa.

En ple recorregut del cross...

Ací teniu les fotos oficials de l'arribada de Cris a meta.
FOTOS OFICIALS ARRIBADA CRIS

Si voleu més informació de la cursa, vos deixe els enllaços a les pàgines següents: