10 feb 2014

V VOLTA A PEU A PALMERA

Hola a tots:

El diumenge 9 de febrer alguns corredors del Club d'Atletisme La Nucía ens vam desplaçar uns quants quilómetres , quasi fins Gandia, per córrer la cinquena edició de la Volta a Peu a Palmera.

Amb molt bon ambient, a les 10:00 començaven a córrer els menudets i a les 11:00, amb puntualitat britànica, eixiem els grans.

Raúl, Julio i José instants previs a l'eixida

Sobre un recorregut de 8 quilòmetres i un traçat prou apanyat, vora 800 corredors donaven tot el que tenien pels carrers i camins de Palmera. El dia acompanyava, bona temperatura i sols una miqueta d'aire va fer que la cursa es fera una miqueta més dura del que en principi era. Al final de la cursa, en la línea d'arribada, l'opinió general dels corredors va ser satisfactòria.

Anant als resultats de la cursa, José Benavente va acabar en desena posició, amb una marca de 27'35'', Raúl Benavente va fer 29'46'' acabant el 45, mentre que Andrés Gilabert amb 28'11'' va quedar en 17a posició. La meva cursa no va estar mal, fent un temps de 28'47'' i assolint al posició 30 de la general.

La resta de corredors de La Nucía: Fran, Roberto, Eric, Quico i Orca, van fer tots una bona cursa i van obtenir els següents resultats i posicions:

-Erik Maestre 39'38'' posició 46
-Antonio Orcajada 40'40'' posició 78
-Francisco Guzmán 31'10'' posició 93
-Roberto Pérez 31'50'' posició 108
-Quico Pérez 33'09'' posició 143

En aviat comença la temporada de curses urbanes i el Circuit de La Marina i ha estat un bon test per saber on estem cadascú.
Vos espero a tots pels pobles de la zona.