5 oct 2014

MITJA MARATÓ i 10k D'ALACANT: I TROBADA DEL TEAM 2014


Hola a tots:


Aquest cap de setmana s'ha portat a terme la cinquena edició de la "renovada" Mitja Marató i 10K Ciutat d'Alacant. Amb una participació d'uns tres mil corredors, és una cursa que ja s'ha consolidat dintre del calendari popular de la provincia i, quasi quasi, podriem dir que a tota la comunitat valenciana. 

Amb aspectes millorables en l'organització de la cursa, p.e. eixida per temps (calaixos) afavoriria a tots trobar el ritme adequat i evitaria caigudes, millorar visibilitat dels quilòmetres i, fonamentalment, eliminar sí o sí l'última costera (ja està bé passar-la a l'inici de la cursa i al 10, com per fer-la també al 20...). 
Llevat aquestes suggerències, crec que la resta del recorregut i l'ambient de la gent participant ha estat molt encertat, algun company de ben segur que no pensarà el mateix que jo, vertitat Javi? ja ja. 

En favor dels organitzadors cal dir que la bolsa del corredor, els punts de beguda i els detalls en acabar la cursa, han estat molt ben cuidats, així com l'atenció dels voluntaris, que ha estat magnífica. 

En qualsevol dels casos, pense que s'ha de ser positiu i valorar l'esforç que suposa per a tots poder organitzar una cursa d'aquestes característiques en una capital de província com Alacant. 

Pel que fa a la cursa, ha estat especial per als membres del Grup d'Entrenaments Individualitzats, ja que era la primera volta que ens juntavem tots en una cursa, enguany. Llàstima que Abel, a última hora, no ha pogut venir (espero que a la propera hi estigues, amic) 

Cadascú amb els propis objectius, tots hem fet el que ha estat a les nostres cames. El circuit era dur, donavem dues voltes i en cadascuna d'ells ens trobavem amb molts desnivells d'intensitat variable, que feia difícil poder tenir continuïtat i poder portar una velocitat elevada.  Tot i això, Raúl ha fet marca al 10k deixant el cronòmetre en 36' 40'', José ha fet hora d'huit en la mitja i Iván ha estat rodant per baix de 4' durant tota la cursa. El meu temps a la mitja ha sigut d'1h 25' 05''. (genial!) 

Altres corredors de La Nucía també han participat a les dues proves, Andrés Gilabert ha fet el 10k, acabant en cinquena posició de la seva categoria i aturant el crono en 36'40'' i Manolo Tirado que, amb molèsties, s'ha hagut d'aturar abans del que ell pensava, al pas del Qm 10 (ànim que a la propera serà) 

Hem passat un cap de setmana excel·lent, José i Raúl ens han tractat molt, molt bé a l'UNOOM (si no heu anat ja és hora que proveu els menjar de la tia Mercedes), Ana i Iván han baixat des de Barcelona i, com sempre, genial! Cris ha currat de valent (todo perfecto y buenísimo! así siempre repetirán... ja ja), Marc ens ha posat les piles a tots, deixant-nos "K.O." i Javier, unes rises i una gran alegria passar un cap de setmana junts (ja ens tocava, no?)  

Jo me quedo amb un gran sabor de boca, llevat que Abel i Encarna no han pogut venir... i espero repetir en no massa temps. 

Ara, la propera cursa serà ja la Marató de València a Novembre, vos espero a tots allí. 

Fins llavors, ací vos deixe unes fotos del cap de setmana.  



Raúl, Julio, José i Andrés abans d'escalfar. 







Iván, Julio i Javi instants abans de l'eixida. 




 Julio i Raúl en la línea de sortida. 

Iván i Julio al pas del Qm 10... segona pas per la costa de meta...

 José arribant a la meta d'una extraordinària cursa. 



 Iván, Julio i José acabada la cursa...treball realitzat! 



Raúl i Javi recuperant hidrats en l'UNOOM (La Nucía) 





Julio, Javi i Iván esperant "el rantxo"... 


 Ens veiem en la propera! 



Comiat del cap de setmana en la terrasseta de l'UNOOM 



CLASSIFICACIONS CURSES

PÀGINA OFICIAL MITJA MARATÓ ALACANT

No hay comentarios:

Publicar un comentario