9 oct 2014

JOSÉ i RAUL BENAVENTE en la XX CARRERA POPULAR 9 d'OCTUBRE d'ALTEA

Hola a tots: 

Com és tradició, des de ja fa vint anys, Altea organitza la Cursa Popular del 9 d'Octubre. 
Una cursa que s'ha anat obrint pas entre la resta d'esdeveniments esportius de la zona i sempre ha sigut una festa de l'atletime popular i familiar. 

Cada any són més els xiquets i les families que s'apropen fins a la plaça J.M. Planelles per passar un dia festiu i atlètic. 

Primer els toca el torn als grans: pares i mares, per després passar a les curses dels xiquets. 

Com deia, tots els runners de la zona solen participar en aquesta emblemàtica cursa, ja que es troba en una fase de la planificació magnífica i sol ser un test vàlid i fiable de l'estat de forma.  

En aquesta edició, han estat molts el corredors del Club d'Altetisme de La Nucía els que s'han apropat a la veïna ciutat per veure quines eren les sensacions que tenien en un circuit curt i urbà, que posa a prova la potència aeròbica dels corredors, amb la combinació de trams planets i ràpids, amb forts i exigents desnivells. 

En el cas del atletes del Grup d'Entrenaments que porte, José i Raúl han sigut els que han participat. Després d'haver corregut a la Mitja i al 10k d'Alcant fa quatre dies, havien estat regenerant, amb sessió d'hidromassatge inclosa, i vam pensar en el seu que podia ser una bona cursa per activar la musculatura de cara als propers entrenaments. Segons aquesta premisa, una bona opció era eixir a ritme controlat i segons respongueren les forces, anar augmentant la intensitat.

Pel que s'ha pogut veure a la cursa, tant José com Raúl, s'han recuperat plenament de l'esforç del diumenge i han portat a terme un entrenament dels anomenats "de qualitat" que els vindrà molt bé en la preparació de les curses centrals d'aquest primer macrocicle de la temporada: la marató en el cas de José i el 10K per Raúl. 

Al final José ha acabat en 3a posició en la classificació absoluta, amb un temps de 30'07'', únicament superat per Juan Antonio "Juanan" i per Rubén Caballero, que venia de fer una marca de 2h 30' al marató de Berlín. En la seva categoria, José ha quedat en segona posició. 

Raúl ha aturat el cronòmetre amb un temps de 32'27'', quedant en la vintena posició de la general i el cinqué de la seva categoria. 

Com dic, tots dos han fet unes curses fantàstiques i ara toca seguir treballant per afinar el cos de cara a les curses centrals que tenen al mes de novembre. 

Esperem que tot vaja segons el previst i puguen fer unes bones curses. 
Ja ho anirem contant des d'ací. 

Vos deixe amb unes fotos i un enllaç a la web de la cursa. 




Mostra del perfil...  



Raúl i José en plena cursa. 




Raúl al pas del Qm 5



José entrant a meta. 

                                         Raúl entrant a meta. 



No podia finalitzar aquesta entrada sense mencionar la sensacional cursa de la meva companya de treball i gran amiga Xelo Soler que, tot s'ha de dir, al ser del poble coneixia molt bé el terreny i això li ha donat cert avantatge respecta de la resta de "rivals", veritat, Xelo? (ja, ja) 

Des d'ací vull donar-te una besadeta i un fort abraç i "llevar-me el barret" davant del que has fet, el mèrit és enòrme. Ets un exemple per a moltes altres persones i espero que no siga l'última vegada que te "veig" per ací (ja que al treball ens veiem tots els dies....)

Ahí va una foto de la millor corredora d'Altea!!! GRANDE XELOO!

Xelo entrant a meta, repte superat! 


WEB OFICIAL DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario