2 nov 2014

JOSÉ BENAVENTE i JULIO BARRACHINA CORREN LA XX MITJA MARATÓ DE GANDIA


Hola a tots: 


El diumenge 2 de novembre s'ha disputat l'edició XX de la Mitja Marató de Gandia. 
Com en altres mitges, també s'ha corregut de forma simultània i paral·lela, una cursa de 10k.  
Aquesta circumstància fa que les curses tinguen una participació molt més elevada i que molts corredors s'animen a participar en curses oficials i puguen triar entre la distància llarga o la mitjana. 

Pel que fa a la mitja, quatre atletes del Club Atletisme de La Nucía; Andrés, Michael, José i jo ens hem desplaçat fins Gandia. La intenció era fer un entrenament extensiu de cara a la marató de València, llevat d'Andrés que no participa a la marató i ha vingut a fer una prova del seu estat de forma. 

Amb una excel·lent ambientació durant quasi tot el recorregut; música en directe, traca, batucades, bandes de música, gent que posava la seva pròpia música en moltes zones del traçat, cal dir que ens ha fet sentir molt a prop el suport de la gent del poble.   
El dia també ens ha acompanyat, encara que feia sol i molta calor, l'organtizació ho tenia previst, perque ens ha donat molts punts d'avituallament, a més dels reglamentaris de cada pas de cinc quilòmetres i ha sigut clau per mantenir una bona hidratació mentre corriem. 

Al final, hem entrat en 1h 32 i hem anat tot l'entrenament al mateix ritme. 
José i Michael, han demostrat que estan en molt bona forma de cara al marató. 
Andrés ha fet el test que pensava i s'ha deixat anar el tram final. Mentre que en el meu cas, m'ha costat un poc més seguir el ritme marcat per les màquines, ja que l'isquio esquerre m'ha tornat a recordar que és company meu... 
Abans d'acomiardar-me donar una forta abarçada al gran Carles Siscar que, com no podia ser d'una altra forma, ha participat i ja l'espera la marató de València: ànim Carles! què "grande" eres!!!

Vos deixe amb algunes fotos a l'espera publiquen els resultats oficials. 
Vos espero a la Marató de València! 
Salut! 



Michael, Andrés, Julio i José preparant-se per escalfar. 



José i Julio:  tot preparat? 



WEB OFICIAL MITJA GANDIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario