9 nov 2014

ABEL SORRIBES PARTICIPA EN LA 50 EDICIÓ DE LA BEHOBIA-SAN SEBASTIAN

Hola a tots: 

Aquest diumenge, s'ha disputat la 50 edició d'una de les curses més espectaculars que s'organitzen al territori nacional: la BEHOBIA-SAN SEBASTIAN. 
Els que han anat, diuen que l'ambient és espectacular i que la gent es volca amb els corredors, des del primer pas que dones, fins que arribes a meta. 

Aquesta sí és una cursa que dona igual la marca i dona igual la posició, perque hi ha tanta afició i passió, que podem afirmar que és una cursa que s'ha de tenir en les cames, mínim, una vegada en la vida. 
Altres anys ja ha hagut participacions d'atletes del grup: Iván Martí i Javier Meseguer, van estar fa algunes temporades i en el cap tenen tornar a córrer allí. Esperem que a la propera anem tots!!!

Enguany, Abel Sorribes Palmer i un quants corredors més de Nules, han estat presents i han deixat bones sensacions després de participar-hi. 

Sempre és emocionant escriure d'una cursa amb aquest estatus, però en aquesta ocasió ho és més, ja que suposa el retrobament d'Abel amb la competició després de molts mesos sense poder entrenar i competir. Sembla que les lesions van deixant que Abel es pose les sabatilles amb major continuïtat i pugar fer més quilòmetres i això és una fantàstica notícia tant per als corredors en general, com per als amics en especial. No saps quina alegria em fa tornar a escriure't ací, amic!!!!! 

Espero que siga l'inici d'un "gran retorno"
Vos envie un bes a tota la familia i vos espere a la Marató de València. 


Abel i tots els corredors de Nules, en acabar la cursa: enhorabona a tots! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario