4 nov 2013

JOSÉ BENAVENTE PARTICIPÀ AL MARATÓN DE BERLÍN 2013.

Hola a tots: 

El passat 30 de setembre de 2013 es va celebrar una nova i exitosa edició de la Marató de Berlín, o com diuen ells: BMW BERLIN MARATON. 

Un parell d'atletes del Club d'Atletisme La Nucía hi van participar: José Antonio Benavente i Antonio Orcajada, obtenent tots dos molt bons resultats.  

Per una banda, Antonio Orcajada, "Orca" com és conegut al club, va completar la seva primera marató per baix de les 3h (enhorabona màquina!), mentre que José ho va fer parant el crono en 2h 52' que esdevé, de moment, la seva marca personal. 

Per això, encara que amb una mica de retard... no vull deixar passar l'ocasió de felicitar al meu amic José Antonio Benanvente Aragonés qui va córrer per segona vegada consecutiva aquesta marató.  

Després d'un intens periode d'entrenament, amb dies de molta calor pel mig, de moltes hores de treball (dins i fora de la pistes) i d'alguns moments difícils, pels problemes musculars, José afrontà la cursa amb el tram final de preparació en unes condicions que no eren les que esperavem unes setmanes abans. Després d'uns ajusts en la perioditazció final, la marató se'ns tirava damunt i calia córrer amb inteligència i optimitzar l'energia durant la cursa per tal de no patir cap hipoglucèmia. 

Dit i fet, José va córrer amb una tàctica encertada, confirmant el que molts ja sabem: que s'ha convertit en un corredor expert i que sap gestionar molt bé els seus recursos en la cursa.  
Sense arribar al 100%, va ser capaç d'extreure a la llum el treball i la qualitat que atesora fent una cursa uniforme i baixant la seva marca quasi 7 minuts respecte l'edició del 2012, que va ser la seva primera marató. 

Únicament vull animar-te a seguir treballant i, després de recuperar-te bé, seguir entrenant per anar rebaixant els temps en totes les distàncies que més t'agraden: 10 mil i la mitja marató. 


Orca i José amb els dorsals de la marató de Berlín el dia d'abans de la cursa

Més informació de la cursa en: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario