17 feb 2014

IVÀN MARTÍ EN LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA 2014


Hola a tots: 

El diumenge 16 de febrer es disputava una nova edició de la Mitja Marató ciutat de Barcelona i el meu amic i pupil Ivàn Martí va participar. 


Amb un dia que pintava nuvolat i amb pluja, Ivàn arribava amb ganes de córrer i de fer una bona cursa. 
Per sort, el temps va acompanyar i al final temperatura va ser ideal per córrer i de l'aigua ni senyal! En un estat de forma que va creixent tal i com passen els dies, queda ja menys per la Marató de Rotterdam, Ivàn afrontà la cursa amb una estratègia prèviament calculada, d'acord amb els objectius que busquem a hores d'ara i tenint molt en compter les característiques del circuit, no massa favorable per fer una cursa ultra ràpida. 

D'aquesta forma, la idea era mantenir un ritme "de creuer" elevat però sense buidar-se en cap moment. Així garantim que la competició forme part de la preparació específica de cara a Rotterdam. 

Conscient en tot moment de quins eren els punts forts i febles del traçat, és la ventaja de viure a Barcelona, es tractava d'anar dosificant forces per poder baixar de l'hora vint amb garanties de poder seguir entrenant amb "relativa normalitat" (la que s'ha de tenir després d'un eforç com aquest) 


Al final, el temps real es va quedar en 1h19' 38'' baixant la seva millor marca en mitja marató en més de dos minuts!! 


Enhorabona màquina!  però el millor encara està per arribar. 

Ara, a seguir acumulant entrenaments fins a Rotterdam.
Però aquesta, és una altra aventura... 
To be continued....
Ivàn escalfant abans de competir i amb el premi obtingut a l'acabar. 


Des d'ací t'envie una forta abraçada per a tú i per a Anna, companya inseparable dels entrenaments, de les matinades, a les dietes, a les visites al fisio i, com no!, a les curses, ploga el que ploga! ja ja
Ens veiem a la Marató de Barcelona! 


Ací teniu un enllaç als resultats ocificals. 

Per cert, ja estan obertes les inscripcions per a l'any 2015!! (el temps vola) 
No hay comentarios:

Publicar un comentario