16 feb 2014

JUAN i MIGUEL MARTÍNEZ MUNUERA SUPEREN LES PROVES FÍSIQUES PER ALS ÀRBITS LLIGA BBVA


Hola a tots: 




El passat dimecres 12 de febrer, en plena ciclogènesi explossiva, es citaven els àrbits professionals a la a Ciudad del Fútbol de la Federació Espanyola de Fútbol, per passar les segones proves físiques de la temporada, els pertinents reconeixements mèdics i assistir a les jornades tècniques organitzades en la mateixa concentració. 


                                               
                                                              Vista general de les instal·lacions 



En un día molt gelat, com es veu a la imatge, primer Miguel i després Juan, van superar sense cap incidència les diferents proves i ja podem afrontar la seva preparació per a l'últim terç de la temporada 2013-2014. 

Enhorabona màquines! 

Anant un poc més al detall de les proves, en aquesta segona cita, els àrbits van haver de superar una sèrie de tests sobre dues grans qualitats: la velocitat i la capacitat aeròbica, en algunes de les seves manifestacions. 

VELOCITAT: 6x40m amb pausa de 1'30''. 

La prova consisteix en executar 6 repeticions de 40m amb una pausa activa, que s'aprofita per tornar caminant fins al punt d'eixida. 
La prova és idèntica per àrbits i assistents i és una prova oficial FIFA. 

Com a particularitat, tal i com es pot veure en el vídeo posterior, l'exida és oberta (depén de l'executor) i pot ser semillançada (amb un pas previ) 

En general, podem afirmar que aquesta prova medeix la resistència a la màxima velocitat de l'àrbit.  

RESISTÈNCIA:  2000 mts en pista i el Test o Prova de Camp

Tot i que totes dues són proves aeròbiques, la intensitat i la duració de cadascuna d'elles fa que pogam parlar la posta en joc de dues manifestacions concretes de la resistència en cada prova. 

La potència aeròbica, en el cas del 2000 metres i la potència làctica en el cas de la prova de camp. 

La prova de dos quilòmetres consisteiex en córrer durant cinc voltes a la pista d'atletisme en el temps establert en cada categoria i posició: àrbit o assistent. 

La prova de camp, és diferent per als assistents i per als àrbits, però totes dues pretenen valorar la capacitat d'executar curses amb desplaçaments variats: frontals, lateral i d'esquena a altes intensitats o intensitats submàximes.  

En el cas dels assitents, ronda els 30'' d'esforç màxim i combinat, mentre que per als àrbits ronda els 50'' . 

Com a peculiaritat la prova de camp es realitza en la herba i amb botes de futbol. 

En futures entrades descriurem més com són aquestes proves. 

Vos deixe amb una imatge de Miguel i Juan entrenant un de tants dies i amb l'enllaços als videos resum de les proves físiques. 





 Miguel i Juan en un entrenament de principi de temporada. 

VIDEO RESUM PROVES FÍSIQUES ÀRBITS
VIDEO RESUM PROVES FÍSIQUES DIARI AS

No hay comentarios:

Publicar un comentario