5 mar 2014

CRIS GÓMEZ i JOSE BENAVENTE A LA II EDICIÓ DELS 15K DE VALENCIA ABIERTA AL MAR

Hola a tots:

El diumenge 2 de març es porta a terme la segona edició de la "15kValència abierta al mar". Una cursa que en la seva curta existència ja congrega a milers de corredors.

A diferència de l'any passat, enguay el circuit s'ha homologat i això ha fet que la gent s'anime més en fer-la.
En un dia òptim per córrer, temperatura càlida i un traçat espectacular tot feia suposar que anaven a donar-se uns magnífics registres.

En aquesta ocasió van ser tres atletes del Club d'Atletisme La Nucía: José, Fran i Orca, juntament amb l'atleta del Club Atletisme Benidorm Cristina, els que es van desplaçar fins a la capital del Túria per gaudir d'aquesta excel·lent cursa urbana.

Pel que fa al grup d'entrenament individualitzat, Cristina Gómez i José Benavente van ser els representants que van córrer.

Cris, que venia d'una setmana difícil, pels estudis i els treballs, va eixir regulant-se i, sense patir en cap moment, va acabar la cursa en  desena posició (categoria femenina) amb un crono de 1h 08' 36''.

Cal dir que va anar més ràpida en aquesta cursa sobre 15 quilòmetres, que la setmana passada a Torrevieja sobre la distància de 10qm.

Cris en ple esforç al 15k de Val'ència

José, que després de participar a la mitja de A Corunya venia a entrenar, va acabar fent un crono de 56'29''.
Un excel·lent registre si tenim en compter que va córrer en progressió i fent un entrenament de cara a la cursa de Múrcia, on pensa participar en la mitja marató, per tractar d'assolir una gran marca en aquesta distància.

Al final, tots dos contents per la seves curses i complint els objectius previstos (cosa que fa oblidar que també volen anar millorant en el futur inmediat)

Si no passa res, ací estarem per ajudar-vos a assolir-los.