23 mar 2014

RAUL BENAVENTE MARCA PERSONAL A LA MITJA MARATÓ DE MURCIA


Hola a tots: 

El diumenge 16 de març tornava a disputar-se una nova edició de la Mitja Marató Ciudad de Murcia.

Com és habitual, un ampli grup de runners del Club Atletisme de La Nucía es van desplaçar fins a la veïna ciutat per participar-hi. 

Igual que en anteriors ocasions, la cursa no va defraudar i la participació va ser de récord: 3600 atletes inscrits! 

Amb un dia perfecte per córrer i amb totes les ganes del món per fer-ho bé, Raul, escoltat en tota la cursa pel nostre amic Eric Maestre i pel seu germà José Benavente, va eixir a "explotar tota l'energia que portava a les cames". 





José i Eric, portant a Raúl camí del récord! 


Des del principi es veia que era el dia que havia estat esperant des de feia tants mesos. Després de tastar la cara, diguem-ne menys dolça dels corredors, aquella que no et deixa traure el que portes a les cames; un dia perque fa mal hora, un altre perque no et trobes bé, un altre perque estàs algo malalt, un altre perque no has pogut descansar bé durant la setmana per motius laborals, etc.. la cosa és que ja li tocava al gran Raúl gaudir de bones sensacions i fer una cursa dins de les seves possibilitats reals.

Així, tal i com anaven passant els quilòmetres, Raúl s'anava fent més fort i augmentava el ritme de cursa per fer tota la segona part de la mitja per baix de 4' el Qm. 


Al final, amb un cronometre de 1h 23' 56'' (real) Raul va assolir una meritoria trenta sisena posició en categoria absoluta. 


Des d'aci et felicito i et faig arribar la meva satisfacció per poder escriure't aquestes línees, t'ho mereixes i espero que siga el principi de "muchas grandes tardes" (pero, por favor, no me hagas esperar tanto, vale? ja ja)


No vull deixar d'agrair l'ajuda prestada per José i Eric a la cursa de Raul, sense l'ajuda dels quals haguera estat força més difícil assolir-la. Espero que les properes línees del blog siguen per vosaltres i, en especial, per al meu gran amic José Antonio Benavente. 

Les properes són les vostres! 
Ens veiem per la pista. 
Una abraçada. 


Imagte de l'eixida de la cursa. 


PÀGINA WEB OFICIAL DE LA MITJA

No hay comentarios:

Publicar un comentario