12 mar 2014

INICI DEL CIRCUIT A PEU DE LA MARINA ALTA 2014: XÀBIA


Hola a tots: 


Aquest diumenge 9 de març, es va donar l'eixida a la 18a edició del Circuit a Peu de la Marina Alta. 








La primera cursa d'enguany era en la localitat de Xàbia. 

Amb un ambient extraordinari, com és costum en aquestes curses, tots els corredors de la provincia es disposaven a gaudir de la festa de l'atletisme popular per excel·lència en aquest moment de la temporada: "EL CIRCUIT DE LA MARINA" com es coneix entre tots els runners de la zona. 

Com deia, un ambient impressionant, només cal veure les fotos de l'eixida: gentilesa del Blog Calygat, (extraordinari blog per cert)  














Pel que fa al grup d'atletes que porten un entrenament específic, dir que els dos atletes que van participar en la cursa de Xàbia: Cristina Gómez i Raúl Benavente, ho van fer per entrenar i seguir preparant-se per altres objectius. 

Cristina, venia a fer un rodatge intensiu i a seguir pensant en entrenar de cara al 10 mil de València de final de mes. Així, tot i no tenir massa bones sensacions, va fer una cursa òptima i va córrer segons les polsacions previstes. 


Cris arribant a meta. 


En el cas de Raúl, qui està preparant la seua participació a la mitja marató de Múrcia, va eixir a acompanyar al seu cosí (i gran patidor també) Roberto. 
Raúl tenia previst fer una cursa a ritme controlat sense arribar a unes polsacions determinades. 
Al final tot va quadrar i va poder acompanyar a Roberto sense problemes. 




Raúl i Roberto en meta. 

Com es pot obervar, tots dos van fer una cursa rodona i van acabar molt contents per l'esforç realitzat. 


Per a finalitzar aquesta entrada voldria dir que, personalment,  pense que és un gran encert organitzar un conjunt de curses com aquestes i agrupar-les com ho fan la gent de "SomEsport". 

El fet que et pugues apuntar a totes les curses, amb el mateix dorsal, que tinguen un detall amb els que acaben el circuit, etc, etc crec que és un alicient per a que tothom s'anime a participar, faça turisme i gaudesca d'un maravellós ambient d'atletisme (corredors) populars 100%. 
Enhorabona a la gent que organitza el Circuit. 
Espero en breu poder participar-hi! (en passar la Marató de Barcelona) 
Ens veiem pels pobles de la zona...

Ah! si encara no t'has apuntat ací tens l'enllaç...
WEB DE SOMESPORT: CIRCUIT DE LA MARINA

No hay comentarios:

Publicar un comentario