10 jun 2014

IVÁN MARTÍ MARCA PERSONAL ALS 10K DE PINEDA DE MAR



Hola a tots: 


Ja s'ha comentat en alguna entrada anterior que la temporada 2013-2014 està donant les seves darreres camallades. 

No obstant, el nostre grup de runners està al peu de canó i apuren les seves participacions a les diferents curses que hi ha per tota la geografia nacional. 

Hui toca parlar d'un gran corredor i millor persona: Iván Martí Vallano. 

Iván ha completat una excel·lent temporada 2013-2014. Va començar amb la participació en la Mitja Marató de València, allà pel mes d'octubre de 2013, acumulant volum per participar en la marató de maratons: la Marató de Nova York. Després d'una baixada en els entrenaments, corria el mes de gener quan vam reprendre els entrenaments, està vegada sí, anava de valent, per preparar el repte de baixar de 3h en la marató. Rotterdam i el mes d'abril van ser els escollits. Entre mig, sense alterar la preparació ni els objectius buscats, va participar a la Mitja Marató ciutat de Barcelona i va assolir marca personal, en un circuit, diguem-ne "millorable". 

Un aspecte a que no cal passar per sobre és que sense eixir-se'n dels objectius principals, Iván ha anat assolint marca personal en cadascuna de les distàncies a les que s'enfrontava en cada moment: mitja marató i ara també a la distància dels 10 quilòmetres en ruta, aturant el cronòmetre en Pineda de Mar en un temps de 35' 17''. 


Com ja he comentat amb ell en alguna ocasió, crec que els atletes que fan bé les coses, si no els passa res, han d'arribar al final de temporada en les millors prestacions físiques possibles i Iván així ho està fent. 

Primer va ser el canvi d'hora, ara les temperatures elevades, amb la humitat propera al 90% i amb més feina que en altres moments de la temporada, Iván ha demostrat que la seva progressió no ha fet més que començar. Estic conveçut que el futur li portarà gans èxits esportius i espero estar al teu costat per gaudir-los amb tu. 


Vos deixe algunes fotos de la seva darrera participació en la cursa de Pineda de Mar. 



Instants posteriors a la sortida .

                                                Iván en algun moment de la cursa


Enfilant la meta. 





Arribant a meta. 




Com sempre, vos deixe un enllaç a la web oficial de la cursa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario