11 ago 2014

10K NOCTURN LLANGOSTÍ VINARÒS

Hola a tots:

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Vinaròs la primera edició dels "10K Nocturns Llangostí de Vinaròs". 

La cursa es troba enmarcada dins del Circuit Provincial de Curses Nocturnes que organitza la Diputació de Castelló i que, com en altres zones de la geografia espanyola, desperta molta acceptació entre els corredors populars. 

El circuit de Castelló compta únicament amb quatre curses: Orpesa, Grau de Castelló, Vinaròs i Benicàssim. Esperem que any rere any puguen ser més els pobles de la zona que s'integren al circuit i es puguen desenvolupar curses durant tot l'estiu per tota la provincia. 

Pel que fa a la cursa de Vinaròs, he de dir que em va sorprende gratament l'organització, el circuit, la participació i el públic que omplia de gom a gom les zones més representatives del poble que em va veure créixer. 

Pel que fa a l'organització tot va anar "rodat", des de l'entrega de la bolsa de corredor passant per la senyalització i control del circuit, l'arribada a meta i, com no, amb la fideuà de germanor amb que es va posar punt i final a la cursa. 
En aquest sentit felicitar la tasca del tots els integrants del Club Esportiu Vinaròs i als voluntaris que van col·laborar en tot moment, en especial a Mila, Miguel i Esther!!!

Pel que fa al circuit, crec que va ser molt encertat, tant en el traçat com en la distribució en dos trams de cinc quilòmetres. Per fí s'ha pogut fer una cursa a peu totalment urbana!!! Aquesta característica feia possible que els aficionats a la cursa a peu pogueren veure als seus familiars i amics dues vegades i, entre mig, no parara de passar gent correns sense solució de continuïtat. 

La participació, si no he llegit mal, va estar de rècord. Vora 700 corredors ens vam posar les sabatilles disposats a passar una bona estona pel nostre poble. Crec que veient com es va desenvolupar la cursa i a la llum del programa "el reto", organitzat pel Patronat d'Esports i pel grup d'entrenament d'adults del Club Esportiu Vinaròs, probablement molts més corredors donaran un pas cap a davant i si hi ha propera edició (que espero que sí) s'apunten i arribem al miler de corredors, que seria un fet insòlit en la nostra ciutat, però que estaria a l'alçada de l'interés que desperta al poble la cursa a peu des de fa més de tres dècades. 

Poca cosa més puc dir d'una cursa que m'ha agradat molt córrer, tal vegada recordar als que "els vam tallar el tràfic" que per una cursa a l'any, val la pena tenir una mica de paciència i no "pitar" com a bojos i a l'organització, degut a l'humitat extrema, no estaria mal posar un altre punt d'avituallament pel Km 7,5 (almenys en la 2ª volta) perque els corredors ho agrairiem. 

Destacar la participació de Miriam Barrachina, la meua germana, patidora com ella sola, de Ramón Zaragozà, recuperat quasi al 100% dels problemes musculars i que no s'ho va pensar (encara que avui estem una mica "tiesos"), de Maribel Meseguer, demostrant que voler és poder i del gran Meseguer, tirant de cames per acabar els 10k amb els poc quilòmetres que ha pogut fer aquesta temporada, esperem que la 2015 siga més productiva. 


M'haguera agradat que Pàlmer, Ivàn, José i Raúl, hagueren estat però no ha sigut possible en aquesta edició. A veure si per a la propera ens juntem tots i passem una tarde atlètica. 

Felicitar a Josep Lluis Segura i al "màquina" de Carles Ciscar per les seves curses i a tots els amics que vaig veure i que feia tant de temps que no els veia. A tots, una forta abraçada, espero veure-vos més aviat. 


El "Clan" preparant-se per a la cursa. 




Ramón, Miriam, Javi i Julio abans d'escalfar 



Javi i Julio instants després de la sortida. 


Maribel Meseguer i Loli Ruiz en plena cursa. 


                                         Julio entrant a meta. 




Mila, Miguel i Esther, voluntaris i animadors als 10k de Vinaròs. 



Familia Zaragozà Meseguer: la passió pel running. 



              Membres del Club Esportiu que van participar i col·laborar als 10K. 


Gràcies a tots per passar-me les fotos, vos espero per ací. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario