1 jun 2014

MIRIAM BARRACHINA PARTICIPA ALS 5K MARIA VASCO PROYECTO CAMPEONES

Hola a tots:

L'entrada d'avui està centrada en la cursa homenatge a una excel·lent atleta: María Vasco, retirada ja de l'atletisme professional però molt vinculada al món de la promoció de l'atletisme.
La citada cursa es troba enmarcada dins del Proyecto Campeones i, en aquesta ocasió, ha estat la ciutat de Benicàssim on s'han reunit centenars de corredors.

Per als que no coneguen a María Vasco, va ser una marxadora d'èlit durant més de 15 anys, entre els quals va assolir la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Sidney 2000, en la prova dels 20 quilòmetres marxa. Essent, fins a avui en dia, l'única atleta espanyola amb una medalla olímpica.

Batejada com 5k María Vasco Proyecto Campeones, Benicàssim ha estat el centre d'interés per a molts corredors de la provincia de Castelló en general i del Club Esportiu Vinaròs en particular.
Per presentar què significa Proyecto Campeones, que millor referència que anar a la font original d'on naix el projecte:

En Proyecto Campeones llevamos trabajando desde 2009 para mejorar la estancia de los peques en hospitales. Nuestro objetivo es ensalzar tanto los valores del deporte como la solidaridad, además de aportar nuestro granito de arena para que los niños estén en las mejores condiciones mientras están hospitalizados. Principalmente, nuestros ingresos los conseguimos mediante las subastas solidarias en las que colaboran nuestros "Campeones". Son en total más de 50 deportistas de élite, como Rafa Nadal, Pau Gasol, Alberto Contador o Ricky Rubio, que nos donan un objeto usado y nos ceden su imagen (foto).

Per més informació vos deixe l'enllaç al Facebook del projecte:
FACEBOOK PROYECTO CAMPEONES

Anant a la crònica de la cursa, entre tots els corredors participants, vull destacar la presència de Miriam Barrachina, qui va córrer després de mesos d'inactivitat competitiva.

Acompanyada per les seves amigues Mª Jesús i Silvia, Miriam va fer una cursa a ritme continu assolint un temps de 27' 16'' i quedant en vint-i- cinquena posició en la seva categoria.

Maria Jesús, Miriam i Silvia preparades per a córrer.

Miriam amb Pablo, company de magisteri a la UJI.