25 ago 2014

JOSÉ BENAVENTE PARTICIPA EN XIV CURSA POPULAR PLATJA DE PILES

Hola a tots: 

La temporada de curses populars no s'atura ni el periode de vacances estiuenques. 
De fet, tal vegada siga aquesta època una de les més bones per participar en les curses que s'organitzen en qualsevol dels pobles i ciutats de la nostra geografia, degut a l'ampli ventall existent i a les possibilitats d'oci i turisme que poden oferir-nos de manera paral·lela. 

El dissabte 23 de juny va ser José Benavente, acompanyat per altres runners del Club d'Atletisme La Nucía: Manolo Tirado, Toni Ibáñez, Michael Fletcher, Víctor Pérez y Andrés Gilabert, els que van participar en la XIV Cursa Popular Platja de Piles. 

Andrés, Manolo, Toni, Michael i José Benavente. 



José, qui ha estat aturat una temporadeta per motius laborals i per regenerar l'organisme, tornava a participar en una competició quasi quatre mesos després de l'última ocasió en que ho va fer. 

Llevat de Toni i Andrés, la resta de runners del C.A La Nucía, inclós José, es troben preparant la marató de València que es correrà el proper mes de novembre. 

En el cas de José, amb escases 6 setmanes de preparació molt generals, va anar a fer un entrenament de potència aeròbica un poc més específic i, de manera simultània, a retrobar les sensacions de córrer a ritmes elevats. La prova va resultar del tot satisfactòria, ja que no va tenir cap molèstia física i les previsions d'anar una miqueta per baix de 3'30'' per quilòmetre es van poder assolir amb plenes garanties. 


A partir d'ara comença una nova fase en la seva preparació que el tornarà a separar de les curses, com a mínim, fins al mes d'octubre on, si tot va com pensem, participarà en Altea en la cursa del 9 d'octubre. 


Des d'ací vos aniré informant sobre totes les novetats que es produesquen al respecte. 




José entrant a meta. 


Celebro molt la "tornada a l'asfalt" del meu amic José (el món de les curses populars estava perdent a un corredor d'una qualitat extraordinàira) i li desitge una exitosa planificació del marató, igual que a la resta de runners del C.A que s'ha posat a la feina: ànim a tots i salut! 




"preparaos...¡he vuelto!! 


Ens veiem pel bloc i/o per les pistes.  

CLASSIFICACIONS OFICIALS

No hay comentarios:

Publicar un comentario