25 dic 2014

JOSÉ BENAVENTE CORRE LA 1/4 DE MARATÓ ALCOIANA 2014


Hola a tots: 

Amb una miqueta de retard publique la participació de José Benavente en la 1/4 de Marató Ciutat d'Alcoi 2014. 

Amb Alcoi, i de forma particular amb el nostre amic José Miguel, ens uneix als corredors de La Nucía una germanor i un esperit de "patiment" molt especial. Sempre que podem són recíproques les visites que ens fem els uns als altres i sempre quedem per tornar a veure'ns a la propera. 

En el meu cas, l'edició d'enguany va estar marcada per la malaltia que em va impedir anar. Si no passa res, al 2015 participaré!! 

Així, José va ser el representant a La Nucía pels carrers (i les costeres) tan emblemàtiques de la ciutat. 

Després de participar en la Marató de València i haver regenerat durant unes setmanes, era el moment de començar una nova fase en l'entrenament. A hores d'ara, José està encetant una la preparació específica, amb l'objectiu principal de participar en la Marató de Sevilla, en febrer de 2015. 

Aprofitant la base de fases anteriors de la periodització, durant el mes de desembre, José correrà en algunes curses de distància mitjana, de forma que el treball de potència aeròbica siga el protagonista i així encarar en millors condicions físiques el segon periode de la preparació. 


Anant a la cursa, José va córrer controlant el ritme i les polsacions, marcant un ritme global per baix de 3'40''. Les sensacions foren bones i sense buidar-se en excés, acabà amb un notable registre 38' 18'' que li va conduir a assolir la cinquena posició de la seva categoria i l'onzena de la classificació general. 

Poc a poc, si tot va com tenim previst, les sensacions tornaran a ser 100% positives i el rendiment anirà en clara progressió ascendent i l'objectiu marcat estarà a tir de pedra. 

Mentre arribà el moment, vull donar-te des d'ací tot el meu suport i força, amic. 

Vos deixe amb algunes fotos de la cursa. 



José enfilant la recta de meta. 

 Cursa finalitzada!! a pensar en nous reptes. 


WEB OFICIAL DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario