22 dic 2014

LUIS NAVAMUEL PARTICIPA III CARRERA DE NAVIDAD DE SAN JUAN

Hola a tots: 

Aquest cap de setmana, Sant Joan ha organitzat la III Edició de la "Carrera de Navidad" la qual consta de dues proves; una de 5 i l'altra de 10k .
Com es tradició, nadal és una època perfecta per eixir a córrer i participar en alguna de les nombroses curses que s'organitzen per tot arreu. 

Per mi és una gran alegria que cada volta més runners s'animen a participar en aquests esdeveniments atlètics de caire popular.

Hui, tinc el plaer de fer aquest petit homenatge al meu company de departament en l'IES MEDITERRÀNIA i gran amic, LUIS NAVAMUEL.

Luis, per als que no el coneixeu, no és habitual del bloc perque fa poc que corre. Tot i això, puc dir que demostra una il·lusió i optimisme, que arrastra a tot i tots els que compartim vivències amb ell!!! (que pregunten als alumnes....)  

M'alegre especialment d'escriure't aquestes paraules i espero que siguen les primeres de moltes més cròniques.  El "gran Luis" ha sigut capaç de córrer per sota de 3'50'' als 5k de Sant Joan: me quede sense paraules... on hi ha qualitat.. sobren les injerències...

Luis, està molt bé (donat els esmorzars que te pegues), veritat Òscar? ja ja

Des d'ací vull dir que és un honor compartir departament amb Òscar i tú i espero que en breu pogam participar en una cursa d'aquestes tots junts. 

Ànim i una abraçada molt forta. 



 Luis, tot preparat per participar en la cursa? 

Cursa realitzada, marca aconseguida, enhorbona tanque!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario