3 mar 2014

JOSÉ BENAVENTE PARTICIPÀ EN CAMPIONAT D'ESPANYA DE MITJA MARATÓ A CORUNYA

Hola a tots: 



Com deiem a l'anterior entrada, el cap de setmana del 22 de febrer ha estat molt fructífer pel que fa a la participació dels atletes del grup individualitzat d'entrenaments. 




En aquest cas, l'atleta José Antonio Benavente, juntament amb altres corredors de la zona, es van desplaçar fins a A Corunya per participar en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató. 



Amb un dia relativament bó, tan sols un pel de vent, la idea era fer una cursa ràpida i tractar d'apropar-se a la marca personal. 
La setmana anterior a la mitja no havia estat massa plàcida i les sensacions no animaven massa, tot i això calia intentar-ho i així estava tot preparat per a la cursa. 


Tot preparat per córrer en A Corunya...


Es va donar l'eixida i a mesura que avançaven els quilòmetres José, curtit en mil batalles, sabia que no era el dia de buidar-se del tot i va córrer a un ritme elevat però no al 100% per reservar forces i intentar-ho de nou en una nova ocasió. 

La cursa no va anar mal, amb una mitjana de 3'40'' per quilòmetres aproximadament, al final el crono va estar per baix de 1h 18', la qual cosa demostra que està en una gran forma però que li falta trobar el dia... 

A la propera ho tornarem a intentar, àmin! 

Vos deixe unes imatges de la cursa de José Benavente. 













També hi hagué temps per fer turisme... 


Mes informació sobre la cursa en aquest enllaç: 

MITJA MARATÓ A CORUNYA

No hay comentarios:

Publicar un comentario