28 may 2015

IVÁN MARTÍ CORRE ELS 10K de SANT JOAN DESPÍ


Hola a tots: 


El dissabte 23 de maig, en la localitat catalana de Sant Joan Despí, es portà a la huitena edició dels 10k.  Amb una participació elevada i una temperatura bona per córrer, donades les fluctuacions tèrmiques es estem tenint darrerment, l'únic "però" va ser el circuit, que no acabava d'ésser tot el pla que pensaven els corredors, com així em comentava Iván després de la cursa. 

Tot i aixó, Ivàn, que porta una temporada extraordinariament regular, va córrer de manera excel·lent. Eixint a ritme elevat però controlat, es pot veure al vídeo de la sortida, va acabar amb una progressió espectacular que el va portar a aturar el cronòmetre  en un temps real de 35'08'', arribant a meta en la quinzena posició de la general: senzillament espectacular!. 

Comença a ser una constant les grans curses i marques que Iván està assolint enguany i m'alegra de manera especial, ja que és un "currante nato" i posa molta il·lusió en cada entrenament que fa. 

Espero que les coses seguesquen així i que en breu baixes de 35' als 10k. 
Des d'ací la meva sincera enhorabona per a tú i per a la teva familia que tan de suport et dona. Gràcies a JJ Vico, podem reproduir els vídeos de l'eixida i de l'arribada. 

1.- Vídeo de la sortida: 


2.- Vídeo de l'arribada: (quasi al final entra Iván) 
Iván en un moment de la cursa, "tirant del grupo"


RESULTATS OFICIALS 10K SANT JOAN DESPÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario