10 jul 2015

MIRIAM BARRACHINA CORRE als 5K CIUTAT de VINARÒS


Hola a tots: 

Sempre és una bona noticia parlar de l'aparició d'una cursa a peu però, si parlem de la ciutat de Vinaròs, encara ho és amb més motiu, per raons obvies...

Durant molts anys, l'afició per córrer de la gent del poble no ha estat representada pel nombre d'esdeveniments que s'hi feien. És veritat que hi ha algunes cites atlètiques fixes, com ara el Cross i el Triatló, però totes dues estan pensades per a l'àmbit federatiu. Per no parlar de l'extinguida cursa dels 1500m que, tot i tenir una versió popular, no acabà traduint-se en una major participació. 

Actualment s'està apostant, pense que amb bon criteri, pel foment de les curses populars, ja que són una via d'obrir les portes cap a una activitat física i esportiva més oberta i socialitzadora, on tenen cabuda molts més interessos que no sols els estrictament agonístics. 

Vinaròs s'ha pujat a tren de les curses populars, esperem que no siga una moda transitòria i, hores d'ara, ja se'n fan quatre durant l'any. A les clàssiques "volta a peu" i "cursa de nadal" es sumen, des de l'estiu passat, els 10k i enguany, la citada de 5 quilòmetres. 

En aquesta línea, Miriam Barrachina, participà a la prova dels 5k. Acompanyada de la seves amigues; Inma, María Jesús o Silvia, van passar una tarde fent allò que més els agrada: córrer. 
Amb més calor que menys, la cursa va atraure vora dos-cents participants. 

Cal donar temps per a que les curses populars es consoliden, que la gent que corre pel passeig i la "costa sud" s'animen a participar perque és una festa atlètica on, alguns van a guanyar, però la gran majoria van a passar una bona estona fent esport. Si vos animeu, allí trobareu un gran ambient i molta gent que vos aconsellarà de la millor manera per a que pugau fer la cursa en bones condicions. 

Esperant que el "gran Ramón" es recupere molt promte i puga ser de nou de la partida, vos deixe amb algunes de les imatges que he aconseguit de la cursa. 


Ramón i Miriam. 

Inma, Lara i Miriam


Silvia i Miriam


Representants del C.E. Vinaròs


Virtu, Román, Inma i Miriam


WEB DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario