13 abr 2015

RAUL BENAVENTE EN LA XII EDICIÓ DE LA CARRERA PEDESTRE DE LA NUCIA




Hola runners: 

Ja s'ha convertit en una cita clàssica per als runners que en aquestes dates es porte a terme la Carrera Pedestre de la Nucía. 
Des que fa dotze anys el meu amic José Antonio Benavente disenyara un recorregut que no deixà a cap corredor indiferent, som molts els que l'hem patit durant aquest temps. 

Amb un terreny mixte que comença amb un tram urbà, des de la plaça de l'ajuntament, va endintsant-se per les sendes i camins de la zona coneguda com el Captivador fins finalitzar en l'Ermita de Sant Vicent. 


Els vora 10 quilòmetres de cursa no deixen cap moment de relaxació al corredor: costes, camins de terra, asfalt, sendes d'amplada variables, escalons... fent que s'hagen de posar els cinc sentits en tots els trams pels que transcorre. 


A les 10:30 clavades es donava la sortida i vora quatre-cents corredors i altres tants senderistes, acceptaven el repte del Captivador-Ermita Sant Vicent. 


Entre els valents que volien desafiar les costeres del recorregut trobem al meu amic i membre del grup, Raúl Benavente Aragonés. 

Després d'haver patit una inesperada lesió al principi de temporada que li va fer parar quasi tres mesos, Raúl va agafant la forma tal i com avança la temporada. Sense haver baixat la càrrega, va participar en la pedestre i va fer una molt bona cursa, baixant 30'' el seu registre respecte de l'any passat i assolint una meritòria quinzena posició en la general, sent el guanyador de la categoria local; enhorabona!! 




Raúl entrant a meta, última costera!! 


A l'espera de poder participar en una altra ocasió, Marc i jo vam estar donan-te tot el suport al Qm 5 (ací tens l'evidència) 

Marc esperant que passara Raúl 

Espero en el futur participar de nou en la Pedestre de La Nucía. 
Ens veiem per la cantera!!!

WEB DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario