16 dic 2015

QUICO PÉREZ, RAÚL i JOSÉ BENAVENTE CORREN EN EL RAVAL DE GANDÍA

Hola a tots: 


La cursa del Raval de Gandia és una de les competicions que sempre que podem, els membres del grup d'entrenament, hi som. Problablement la suma de molts aspectes fa que ens decantem per anar-hi: el clima de la comarca de la Safor, la gent i l'ambient que es genera, l'organització, la particularitat del circuit o el moment de la temporada en que està la cursa, són entre d'altres factors, decisius per repetir cada edició. 

Enguany han estat Quico Pérez, Raúl i José Antonio Benavente els que han participat en la 23a edició del Raval. 

Tots tres es troben en fases preparatories diferents, però a tots tres els quadrava córrer i veure quines eren les sensacions. 


  • Quico, acumulant kms de competició per millorar el treball específic de cara a futures curses de 10k. Al final, baixà de 40' en 10k. Bona marca per a ser el segon 10k de la temporada. 



Quico entrant a meta, gran marca màquina! 




  • Raúl, buscava provar les forces que tenia després que un virus estomacal que no el deixà córrer en condicions en Benidorm. Al final, va aturar el crono en 37', una marca molt bona. 

Raúl afrontant el tram final de la cursa del Raval. 



  • José, qui venia d'un periode regeneratiu, deprés de la mitja de València i que tornava a la competició sense haver fet cap entrenament exigent, participà en el Raval, a mode de test. Al final, el cronòmetre el va aturar en 35'. Excel·lent marca assolida per José Antonio Benavente. 


José entrant a meta, final del patiment!



Per acavar aquesta crònica, vull rendir un petit homenatge al meu amic i company de tantes i tantes fatiques i aventures al llarg de moltíssims anys vinculats a l'atletisme: José Maria Queral Domenech: "QUERAL" 

Queral, atleta que ostenta uns estratosfèrics registres de 1'48'' en 800 i de 3'45'' en 1500 en pista sembla que, després de molts anys, torna a entrenar amb mires de competir. Queral, corredor experimentat i versàtil ha demostrat el que és capaç de fer amb una miqueta d'entrenament. De moment, 37' en 10k amb un parell de mesos rodant i alguna coseta més...

És una magnifica notícia per a tots els que ens agrada l'atletisme poder gaudir de l'estil i la classe de Queral, ja siga en pista, en cross o en asfalt i per a mi, encara ho és més per l'estima i admiració que et tinc. 

Ja saps que m'alegro molt de tornar a veure't córrer i des d'ací, desitjar-te el millor "en esta nova etapa" amb el CA LA NUCIA.

Espero compartir moltíssims més entrenos i rises amb tu. 
Ànim i salut! 






"Queral" entrant a meta... (repte assolit) Enhorabona màquina,


WEB OFICIAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario