11 dic 2015

IVAN MARTÍ MARCA PERSONAL EN LA MITJÀ MARATÓ DE MATARÓ


Com ja he comentat en altres entrades recients, Iván Martí es troba en un moment dolç de forma i així ho venen confirmant les darreres curses en les que ha participat. 


En aquesta ocasió va ser Mataró la ciutat triada per córrer una nova mitja. Més enllà del circuit i sabent que estava per baixar la seva marca personal, vam triar Mataró per la proximitat al seu domicili familiar. 

Erem conscients que aquesta decisió podia condicionar el rendiment final en la marca per les característiques del circuit, però ens vam posar com a repte baixar de l'hora vint i així que vam afrontar la preparació de la mitja. 

Sabiem que el traçat tenia zones poc favorables i que la pitjor part es trobava al km 20, quan les forces més justes estan i per això vam dissenyar, a priori, una estratègia de gestió dels recursos adaptada a les particularitats del traçat.  

Mataró té una mitja ja consolidada, enguany és l'edició XVIII. Amb la majoria d'edat, és moment per fer un esforç i buscar alguna alternativa, que deixe la rampa del quilómetre final en una anècdota d'edidions passades.  És hora de posar-se a buscar nous itineraris que afavoresquen que les marques s'ajusten un poc més al que cada corredor es capaç de fer, en recorreguts més planets. 

Des d'ací, amb tota la bona intenció del món, animem a l'organització a que faça eixe esforç i que la propera edició puga modificar el tram final que és molt dur i desllueix els registres i les bones sensacions amb que es poden anar els corredors. 






Tot i aquetes contingències, hem de destacar l'excel·lent cursa plantejada per Iván així com l'estrategia seguida, que l'ha portat a fer marca personal en la distància de mitja marató. 

Ara, seguirem entrenant per fer arribar en forma a Sevilla, passant pel 10k de València en gener. 

Enhorabona per la marca Iván, tots els membres del grup estem contentíssims de veure els grans progressos que fas cada temporada (i que no pare la cosa) 

Ens veiem en aviat. 
SALUT! 




No hay comentarios:

Publicar un comentario