4 ene 2016

CURSES PER ACABAR L'ANY: SAN SILVESTRES

Hola a tots:

Que els nadals són temps per reunir-se amb els familiars i els amics de tota la vida és una obvietat. Ara, si fa vint anys ens hagueren dit que a cap d'any pràcticament qualsevol poble tindria una cursa de san silvestre, ens haguerem posat a riure d'incredulitat. 

La demanda actual per la cursa a peu ha crescut tant que, fins i tot, s'ha organitzat els anomenats "circuits nadalencs" de curses populars. 
No puc negar que és una bona idea, encara que subjau un "tufillo" mercantilista que vint anys enrere no hi era o, almenys, no tan obertament. 
Tan se val, el que a nosaltres ens importa és poder trobar-se amb amics i familiars i si, a més de ser al voltant d'una taula ho és en una cursa, genial!. 


Així, els membres del grup han aprofitat per deixar-se veure en alguna que altra san silvestre. La Nucía, La Vila Joiosa, Altea, Benidorm, Crevillent o Benicarló han estat algunes de les localitats per on han participat. 

Per a José, Raúl, Quico i Cris s'ha aprofitat com a preparació del 10k de gener. Per contra, Abel i Iván no han participat en cap, mentre que per a Javi i per a mi, han estat una jornada recreativa per fer esport en bona companyia: Ramón, un altre dia no ens apretes tant... 

En qualsevol dels casos, el grup no ha estat parat ni un sol dia (com ha de ser) 

Vos deixe algunes fotos que m'han enviat de les participacions en La Vila, La Nucía i Altea. 



Quico Pérez i Raul en La Vila Joisosa.             Raúl en ple esforç en La Nucía





Per concloure aquesta entrada m'agradaria dir que set mesos després de l'operació i un any després de l'última vegada,  el 31 de desembre m'animava a posar-me un dorsal i participar a la San Silvestre de Benicarló. 

Van ser apenes 2,2 km i a un ritme molt lent, però vaig gaudir com un xiquet fent allò que més m'agrada; córrer. 


Si tot va com deu, no serà la darrera volta que ho faça.. 

Mentres tant, vos desitge un 2016 ple de salut! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario