23 may 2010

INACTIVITAT

Hola a tots:
He de dir-vos que he estat uns quants dies d'inactivitat al blog personal, degut fonamentalment a l'allau de feina professional que tinc en aquest moment de curs.
Com a recordatori, dir-vos que vaig córrer al Marató de Madrid, recuperat de la lesió però amb poca preparació (va ser una aposta arriesgada però va eixir-me bé). En un dia molt calurós (vora 25º) vam córrer pels carrers de Madrid quasi 13 mil persones. La meva cursa va ser en tot moment de moderació, anant controlant el pols i hidratant-me bé, a l'espera dels quilòmetres finals que eren força durs (pujada pràcticament des del 34 fins al final). Amb un gran patiment vaig arribar amb un temps de 3h15' (passant la primera mitja en 1h35 aproximadament), les altes temperatures, les rampes i la falta de preparació van fer que me deixara anar fins al 36... a partir d'ahí va ser cosa d'orgull acabar, perque anava mort!
Ara s'enceta una temporada regenerativa i d'elevada intensitat laboral...per tant, aniré introduint coses dels meus amics corredors: José, Abel, Raul, Javi, etc.. ànim a tots!
Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario