23 dic 2013

MIGUEL i LAS RUTAS DE MOSKYS


Hola a tots. 

L'entrada d'avui va dedicada al meu amic i company Miguel Marín Abril, administrador del bloc de rutes de montanya: "LAS RUTAS DE MOSKYS". 


Amb Miguel m'uneix una gran amistad des que vaig arribar a Benidorm, allà pel 2002, i amb qui he tingut el gust de col·loraborar en diversos projectes. 

Miguel compagina la seva passió de les rutes de muntanya amb la seva activitat d'entrenador en el gimnàs Sport Club Fiesta Park en Benidorm. 

L'Sport Club Fiesta Park és un magnífic espai per poder practicar un ampli ventall d'activitats físiques, que disposa d'unes instal·lacions d'última generació, amb un horari que s'adapta a les necessitats de tothom i que compta amb la coordinació i supervisió de grans professionals. 


Tots els que coneixem a Miguel sabem que és una excel·lent professional, atent i metòdic amb el seu treball  però, el que jo destacaria ací, és que encara és millor persona!! 

Des d'ací vull fer-te arribar la meva admiració, la meva estima i agrair-te el suport que sempre he sentit de la teva part. 

Te desitjo el millor, no sols al 2014, sinò al 15, al 16 i a tots els que vagen venint!!!.  

Miguel fent entrega a Julio de la samarreta oficial de "Las Rutas de Moskys"


Ens veiem aviat... 



Si voleu donar-vos una volta pel gimnàs ací vos deixe un enllaç:

 WEB SPORT CLUB FIESTA PARK

1 comentario:

  1. Maestro muchas gracias por estas bonitas palabras, es un placer compartir amistad, proyectos e inquietudes deportivas contigo. Y por supuesto seguiremos disfrutando este 2014 y todos los años que vengan de grandes momentos. Ya sabes que el "Fiesta" siempre tiene las puertas abiertas para ti, como si fuera tu casa. No se si entrenarás mucho pero hablar hablaremos un rato, un abrazo amigo. "la familia es lo más importante...."

    ResponderEliminar