19 oct 2014

JULIO BARRACHINA PARTICIPA EN LA XXIV MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA

Hola a tots: 

El diumenge 19 d'octubre València albergà una nova edició de la Mitja Marató Trinidad Alfonso, la vint-i-quatre edició per ser més exactes. 

Sempre he pensat que córrer per València és una experiència maravellosa, una sensació de "volar" per l'asfalt, amb independència del nivell de cadascú, que tot amant de la cursa a peu ha de provar en qualsevol de les distàncies que avui en dia es poden córrer per la ciutat: 10, 21 i 42 quilòmetres.  Si no m'ho impedeixen factors externs, cada vegada que puc hi vaig i sempre torne amb la mateixa idea: l'any que proper, repetiré! 

Pel que fa a la mitja , cada any que passa l'ambient és més espectacular, hi ha més corredors que s'animen a fer una mitja marató (veritat, Jorge?), els carrers estan plens de gom a gom de gent que anima, families senceres cridant al papi i/o a la mami que corre, amics que donen suport a eixa idea que rondava des de feia mesos de participar en la mitja, gent que es disfressa, públic que crida el teu nom pel que el llig al dorsal, batucades que fan que acceleres el ritme, música d'ambient en els punts claus de la cursa, "l'speaker" que sempre té eixa paraula que t'empenta a donar un pas més cap a la meta... i així podria estar línees i línees. 

Com en altres edicions, molts corredors del Club Atletisme La Nucía s'han desplaçat a València per participar i no els ha anat gens malament, el gran Menchen, ha aturat el crono en 1h i 17', Michael i José Recio, han baixat d'hora 20, recordem que Michael està preparant-se per la marató, també a València, que es celebrarà al més de novembre. Andrés Gilabert ha fet 1h 22' i tot i que pot fer molt menys temps segur que li servirà per agafar base de cara a futures curses. Per últim, Víctor, recuperan-se de la lesió al tibial que el porta de cap, ha fet un tram de la cursa per provar a veure com responia la cama i crec que ha anat bé la cosa. 

També he de destacar la cursa realitzada pel "meu cosí" Jorge Torrecilla, qui porta relativament poc de temps eixint a córrer a peu i s'havia marcat fer la mitja de València i, com a gran valencianista, senyera al pit, no sols l'ha acabat, sinò que ha sigut capaç de baixar de les dues hores! enhorabona màquina!! Ara espero veure't al 10k de novembre, tú al 10 i jo, sinò me passa res, a la marató.  


Jorge i Julio, instants abans de començar a escalfar. 

Pel que fa a la meva participació, aquesta edició ha sigut una miqueta diferent per a mi, ja que el diumenge passat vaig tenir una petita lesió que m'ha impedit entrenar amb normalitat i m'ha obligat a seguir tractament de fisioteràpia en varies ocasions. 
No tenia molt clar el meu concurs en la cursa i més després del rodatge d'ahir dissabte que vaig acabar amb més molèsties del que m'esperava. Al final, he decidit baixar al port i provar córrer, segons em sentira faria 10qm o seguiria un poc més. 
Després de començar amb moltes precaucions, amb un ritme suau, he anat passant els quilòmetres i com no tenia cap molèstia, he decidit acabar la cursa a un ritme mitjà. Al final el temps era el que menys m'importava, crec que l'hora vint-i-nou d'avui em sap tan bé com si haguera fet la meva marca personal. 
Espero aquesta setmana poder recuperar-me del tot i la setmana propera poder entrenar amb normalitat. 




Com diu la frase de l'exidia: "sense esforç no hi ha recompensa" 
Avui la meva recompensa ha estat doble: per una banda acabar la cursa sense molèsties i per l'altra, col·laborar amb la meva participació en l'ajuda en la lluita contra el càncer de mama. Cada corredor que finalitzava la mitja, la fundació Trinidad Alfonso, donava 1€ solidari per lluitar contra la lacra del càncer. Avui més que mai, tots erem runners solidaris! 


Abans de acomiadar-me agrair el suport de la gent del "team". 
Espero que ens tornem a veure tots al marató. 


Tots tenim un motiu per córrer... quin és el vostre?


Fins prompte! 
Salut!






Ambient a l'avinguda del Port a les 08:15 del matí...

WEB OFICIAL DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario