8 abr 2015

MIRIAM BARRACHINA CORRE EL 10K DE BENICARLÓ

Hola runners: 

La veïna ciutat de Benicarló ha encetat enguay un circuit particular anomenat: Circuit de curses populars de Benicarló. Una inciativa loable, a la par que novedosa, dins del "mercat de curses populars". 
El circuit el configuren diverses proves que es van repartint durant l'any i que conclouen, amb la coneguda cursa de cap d'any o San Silvestre. 

Avui anem a parlar de la 1ª edició dels 10k. 

La distància dels deu quilòmetres està consolidant-se dins del calendari de curses populars i ja són pocs els pobles o ciutats que, tenint una cursa popular, no l'adapten a aquesta distància. 
Amb un circuit urbà i pla, la cursa va transcórrer pels principals carrers de Benicarló, acabant en la zona de la pista d'atletisme. 




Pel que fa a la participació, hem de dir que no va estar gens malament, amb vora quatre-cents corredors, dels quals, on bon grapat, van ser membres del Club Esportiu Vinaròs (al final de l'entrada vos deixe una foto on podreu veure alguns del que hi van córrer).

Dels "nostres" van participar; Ramón i Miriam, qui va estar molt ben acompanyada per les seves amigues Inma i Cristina.

Imna i Cristina estan donant les seues primeres camallades en les curses populars, per tant, tota participació és un èxit personal, a més de l'esportiu, evidentment. 

Des d'ací vos anime a que sigau gaudint de la cursa a peu i sempre que pogau, participeu en la festa del corredor, que són les curses populars.       



  
                Inma, Miriam i Cristina. 


Què puc dir del meu i estimat amic Ramón? Doncs que a banda de l'apreci que li tinc com a persona, he de valorar la capacitat de superació i esforç que ha manifestat des que va començar a córrer sistemàticament, ara fa uns quants anys. 

Sent pare de dues precioses xiquetes i treballant els dos (Maribel!!!! que no m'oblido de tú, encara que no has participat en aquesta, eh? ), Ramón "el correcaminos", sempre que pot, no es perd una cursa de 10k i més, si són pel terreno!! clar que sí!. 
Amb una marca de 42' Ramón va demostrar que la regularitat és la seva senya d'identitat.

Des d'ací, com sempre, animar-te a seguir entrenant i a seguir disfrutant de la cursa a peu. Si és possible, espero que siga amb mi també, quan vaja a Vinaròs! 


                                                                                   Ramón i Miriam preparats per a córrer. 


Per últim, però no menys important, cal destacar la cursa realitzada per Miriam, Barrachina "la menudeta". Després de dos mesos de estar molt liada, hospital amunt i hospital abaix, examens per ací i llibretes per allí, encara ha tret forces i temps per eixir a rodar el que pot cada matí, abans d'entrar a treballar al "col·le". 
Els que com tú, ens alcem d'hora per poder córrer abans de treballar, sabem apreciar el que costa mantenir una seguideta i ser regular. Per això, el temps invertit per entrenar i el resultat de la cursa, té més valor si cap. 

Enhorabona per l'esforç i per l'actitud que mostres cada dia, estic orgullós de tú. 
Ara toca seguir "disfrutando" i a pensar ja en els 10k de Vinaròs (quan se t'acabe l'entrenament, avisa'm, eh? ) 

Vos deixe amb algunes fotos de la cursa. 

 Ací tenim a les tres mosqueteres: Inma, Cristina i Miriam, tot controlat xiques? 


 Cristina i Miriam durant la cursa. 

Miriam, Cristina i Inma; are you ready? 




Membres del Club Esportiu Vinaròs que van participar als 10K de Benicarló. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario