5 ago 2015

RAÚL BEVAVENTE ACOMIADA LA TEMPORADA EN NOVELDA

Hola a tots:


Estem en plena temporada estival i ja hem comentat en alguna altra entrada, que el calendari de curses no s'atura en cap moment de l'any. Així, al mes d'agost també trobem curses emblemàtiques, com ara la Pujada al Santuario Santa Mª Magdalena, en Novelda, o el Gran Fons Internacional de Siete Aguas a Siete Aguas (València). 
Avui parlarem de la cursa de Novelda.

El Club Atlético Novelda-Carmencita organitzà, per encetar l'agost, una cursa molt atractiva per la singularitat del seu recorregut. Començant en el poble, te porta fins a l'ermita, amb una pujada curta però intensa, per baixar de nou a la zona urbana i finalitzar en la pista d'atletisme, la qual es troba sempre de gom a gom i es volca amb tots els corredors que van entrant-hi. 


Amb les ganes de fer una gran cursa i conclure les participacions per aquesta temporada, Raúl es va apropar fins a la veïna localitat alicantina a córrer els 10 quilòmetres de munta-baixa, amb que espera la cursa a tots els participants. 
Les sensacions no havien estat les millors els dies previs a la cursa, la calor, la humitat, el cansanci... però Raúl volia concloure amb bon sabor de boca i arrodonir una temporada que començà molt bé, però que ha tingut massa entrebancs durant l'any.  


Eixint segons els ritmes previstos, Raúl ràpidament es va adonar que no anava a ser el dia esperat i va haver de regular forces ja que, si t'equivoques, l'asfalt posa a cadascú al lloc. 
Arribar a l'ermita va estar complicat, però pitjor va ser la baixada cap a la pista. Baixada que no és tal, ja que està plena de "tobogans" el suficientment pronunciats i junts per a que, si no vas bé, t'acaben de "rematar" tal i com passen els quilòmetres. 

Finalment, Raúl acabà en un temps de 46'28'', la qual cosa significa que va córrer a una mitjana inferior de 4' per quilòmetre, i va entrar en la posició cinquanta-cinc de la general. 

Quan un corredor no té el dia, és conscient del que li queda per davant i segueix donant-ho tot, no puc més que donar-li l'enhorabona per l'esforç desplegat i animar-lo a seguir entrenant, ja que els resultats arribaran segur. A vegades, un petit detall fa que les coses no es donen segons les previsions inicials. D'aquestes situacions es quan un corredor ha de sortir reforçat moralment i no tinc cap dubte que el gran Raúl n'és un d'ells. 

Ara toca parar uns dies i començar a pensar ja en nous reptes per a la temporada 2015-2016. 
Des d'ací i pel que me toca, enviar-te molts d'ànims i desitjar-te el millor. 



Raúl Benavente entrant a meta


Vos deixe un enllaç a la classificació de la cursa CLAFFISICACIONS OFICIALS
i un altre a la pàgina web WEB C.A NOVELDA
SALUT!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario