3 nov 2015

CRISTINA GÓMEZ PARTICIPA EN LES X MILLAS D'ALFÀS DEL PI


Hola a tots:  

La veïna localitat d'Alfàs del Pi, organitza una peculiar cursa que recorre les zones més emblemàtiques de la mateixa i que es mesura en milles (1609m). 
Eixint des del poliesportiu municipal Pau Gasol, el recorregut fa baixar als corredors fins la plajta de l'Albir i fer una part de la pujada a l'emblemàtic faro. Una vegada allí, es fa el mateix recorregut, però a l'inversa. 
Enguany és la huitena edició, no puc afirmar que són "las más bonitas de la costa blanca" ja que no les he corregut mai i tampoc les puc comparar amb altres 10 millas, però el que sí es important és que, amb aquesta edició, es pot afirmar que s'ha consolidat en el calendari de molts corredors de la comarca i esperem que la bona salut que gaudeix a hores d'ara, continue per molts anys. 


Fins a l'Alfàs es va desplaçar l'atleta del grup Cristina Gómez. Sempre que podem busquem alternatives als rodatges extensius per fer-los més motivadors i què millor per córrer motivada que participar en les X milles! 

Doncs, pensat i fet, Cris va participar portant a terme una cursa regulada dintre de les previsions (i del que l'orografia del terreny permet) 

Al final, Cris va rodar a 4'45'' per km, invertint un temps total de  1h 16' reals, quedant entre les 10 primeres de la classificació general femenina i la 4ª de la seva categoria. "Estupendig race Cris"

No serà l'última ocasió que vejam a Cris participar en curses de distàncies mitjanes: 14-18km  per fer entrenaments, especialment quan són per els voltants de Benidorm. 

La qüestió és seguir sumant per arribar a fer una mijta marató a l'any 2016. "A por ellos" 
Ànim i a seguir entrenant. 

Ens veiem en aviat pel bloc. 
Salut!! 

















CLASSIFICACIÓ i RESULTATS OFICIALS







No hay comentarios:

Publicar un comentario